DECRET 92/1991, de 8 d'abril, de modificació del Decret 103/1988, de 28 de març, pel qual es regula la instal·lació i el funcionament dels parcs aquàtics.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

Amb la publicació del Decret 103/1988, de 28 de març, es van regular la instal·lació i el funcionament dels parcs aquàtics. La finalitat del Decret esmentat és establir unes condicions de seguretat mínimes perquè els consumidors i els usuaris gaudeixin de les instal·lacions sense riscs, utilitzant les atraccions d'acord amb les instruccions i les mesures de precaució establertes.

Transcorreguts gairebé tres anys, l'experiència acumulada ha posat de manifest la necessitat de revisar alguns preceptes del Decret, amb l'objectiu d'adequar al màxim la seva finalitat a una realitat que posseeix una dinàmica pròpia.

Atès el que estableixen les disposicions vigents, a proposta del conseller de Comerç, Consum i Turisme i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 9.b) del Decret esmentat, que queda redactat de la manera següent: "

  1. Informe anual emès per la regió sanitària corresponent del Servei Català de la Salut, que serà sol·licitat per les empreses en un termini màxim de vint dies abans de l'inici de la temporada, amb l'obligació, per part d'aquestes, de tenir les instal·lacions disposades per a la inspecció corresponent en un termini màxim de deu dies abans de la seva obertura".

Article 2

Es modifica també la disposició addicional, que queda redactada de la manera següent: "Les empreses han de presentar davant l'ajuntament corresponent per a la seva aprovació els plans relatius a la seguretat dels usuaris quan es tracti de la implantació de noves atraccions o d'una ampliació de les que ja hi ha. Així mateix, poden proposar la modificació del nombre de monitors i socorristes que estableix la present disposició quan les condicions tècniques o d'ús d'una determinada atracció així ho aconsellin".

Article 3

Es modifica el punt 1.1 de l'annex, paràgrafs 2 i 3, que queden redactats de la manera següent: "Els vasos de recepció de tobogans i pendents fluvials tindran el tractament de piscines d'ús col·lectiu pel que fa a la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR