LLEI 10/1988, de 27 de juliol, de modificació de la Llei 12/1983, del 14 de juliol, d'Administració institucional de la sanitat, i de l'assistència i els Serveis Socials de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyLlei

EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Sia notori a tots els ciutadans que el Parlament de Catalunya ha aprovat i jo, en nom del Rei i d'acord amb el que estableix l'article 33.2 de l'Estatut d'Autonomia, promulgo la següent

LLEI

Atesa la conveniència de modificar la Llei 12/1983, del 14 de juliol, d'Administració institucional de la sanitat, i de l'assistència i els Serveis Socials de Catalunya, en allò que fa referència a l'assignació de competències i funcions al Departament de Sanitat i Seguretat Social en matèria de Serveis Socials i Assistència Social,

Article únic

Queden derogades totes les disposicions de la Llei 12/1983, del 14 de juliol, d'Administració institucional de la sanitat, i de l'assistència i els Serveis Socials de Catalunya, que assignen competències i funcions al Departament de Sanitat i Seguretat Social en matèria de Serveis Socials i Assistència Social, i les que es refereixen a l'adscripció a aquest Departament de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials.

Disposicions finals

Primera El Consell Executiu de la Generalitat de Catalunya determinarà el Departament al qual correspondran les competències i les funcions en matèria de serveis socials i d'assistència social, i l'adscripció dels òrgans i les entitats que corresponguin.

Segona S'autoritza el Consell Executiu per efectuar les modificacions pressupostàries oportunes als efectes de donar compliment a les previsions de la present Llei, i per dictar les disposicions que siguin necessàries per al seu desplegament i aplicació.

Tercera Aquesta Llei entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Per tant, ordeno que tots els ciutadans als quals sigui d'aplicació aquesta Llei cooperin al seu compliment i que els tribunals i autoritats als quals pertoqui la facin complir.

Palau de la Generalitat, 27 de juliol de 1988

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR