ORDRE TIC/395/2003, de 17 de setembre, per la qual s'estableixen les instruccions necessàries per a la participació dels treballadors en les eleccions locals parcials del 26 d'octubre de 2003.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyOrdre

ORDRE TIC/395/2003, de 17 de setembre, per la qual s'estableixen les instruccions necessàries per a la participació dels treballadors en les eleccions locals parcials del 26 d'octubre de 2003.

Vist el Reial decret 1086/2003, d'1 de setembre, pel qual es convoquen eleccions locals parcials per al 26 d'octubre de 2003, en els municipis que es detallen en els seus annexos;

Atès que l'annex 1 del Reial decret esmentat figura Rocallaura (Vallbona de les Monges) i Aransa (Lles de Cerdanya) de Lleida;

Vist el Decret 102/2003, de 15 d'abril, pel qual s'estableixen les disposicions necessàries per a la participació dels treballadors a les eleccions locals del dia 25 de maig de 2003, i l'Ordre de 15 d'abril, per la qual s'estableixen les instruccions necessàries per a la participació dels treballadors en les eleccions del dia 25 de maig de 2003;

En ús de les atribucions que em confereix la disposició final 2 del Decret 102/2003, de 15 d'abril, esmentat,

Ordeno:

Article 1

La participació dels treballadors de l'entitat de Rocallaura (Vallbona de les Monges) i Aransa (Lles de Cerdanya) de Lleida, en les eleccions locals parcials convocades pel 26 d'octubre de 2003, es regirà pel que disposa el Decret 102/2003, de 15 d'abril, pel qual s'estableixen les disposicions necessàries per a la participació dels treballadors a les eleccions locals del dia 25 de maig de 2003, i per l'Ordre de 15 d'abril de 2003, que n'estableix les instruccions necessàries.

Article 2

Del permís per formular personalment la sol·licitud...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR