DECRET 132/1992, de 22 de juny, pel qual s'integren i s'adscriuen a la Universitat Rovira i Virgili diferents centres dependents de la Universitat de Barcelona i de la Universitat Politècnica de Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les modificacions que estableix el Decret 49/1996.

La Llei 36/1991, de 30 de desembre, de creació de la Universitat Rovira i Virgili, en la disposició addicional 1, faculta el Govern de la Generalitat de Catalunya per fer les actuacions oportunes per a la integració per decret en la Universitat Rovira i Virgili de tots els centres i els serveis universitaris de la Universitat de Barcelona ubicats a les ciutats de Tarragona i de Reus, amb el traspàs dels immobles, les instal·lacions i tots els mitjans humans i materials assignats o pertanyents a cadascun dels centres o els serveis.

D'altra banda, la mateixa Llei 36/1991, de 30 de desembre, de creació de la Universitat Rovira i Virgili, en la disposició addicional 2 faculta el Govern de la Generalitat de Catalunya per a fer les actuacions oportunes per a la integració en la Universitat Rovira i Virgili de l'Escola Universitària d'Infermeria Joan XXIII i de l'Escola Universitària de Graduats Socials de Tarragona, adscrites a la Universitat de Barcelona, i de l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial del Complex Educatiu de Tarragona, adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya. Per fer efectiva aquesta integració, cal revocar l'adscripció d'aquestes escoles universitàries.

Finalment, la disposició addicional 3 de la Llei 36/1991, de 30 de desembre, de creació de la Universitat Rovira i Virgili, faculta el Govern de la Generalitat de Catalunya per fer les actuacions oportunes per a l'adscripció a la Universitat Rovira i Virgili de l'Escola Universitària d'Infermeria Verge de la Cinta de Tortosa i de Treball Social de Tarragona, adscrites a la Universitat de Barcelona.

En conseqüència, de conformitat amb el que preveuen les disposicions addicionals de la Llei 36/1991, de 30 de desembre, de creació de la Universitat Rovira i Virgili, amb l'audiència prèvia del Consell Social de la Universitat de Barcelona, del Departament de Sanitat i Seguretat Social i de l'Arquebisbat de Tarragona, a proposta del conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

1.1 Se segreguen de la Universitat de Barcelona i s'integren a la Universitat Rovira i Virgili els centres següents: Escola Universitària de Formació del Professorat d'EGB, Facultat de Filosofia i Lletres, Facultat de Ciències Químiques, Extensió Universitària de Medicina, Escola Universitària d'Estudis Empresarials, Escola Universitària d'Informàtica i Escola d'Enologia, que es fusionen, respectivament, amb els centres inicials de la Universitat Rovira i Virgili següents: Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia, Facultat de Lletres, Facultat de Química, Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, Escola Tècnica Superior d'Enginyeria i Escola d'Enologia. Els centres resultants tindran la denominació d'aquests últims. 1.2 Els centres de la Universitat Rovira i Virgili esmentats en l'apartat anterior queden autoritzats per organitzar i gestionar els estudis que tenien autoritzats els centres respectius amb què s'han fusionat, en la universitat de procedència, mentre no se n'acordi reglamentàriament la reforma o ampliació. En el cas, però, dels estudis autoritzats en la Facultat de Filosofia i Lletres, els organitzaran i gestionaran les facultats de Ciències de l'Educació i Psicologia i de Lletres, segons correspongui la titulació.

Article 2

2.1 Es revoca l'adscripció de l'Escola Universitària d'Infermeria Joan XXIII a la Universitat de Barcelona, s'integra a la Universitat Rovira i Virgili i es fusiona amb l'Escola Universitària d'Infermeria, centre inicial d'aquesta Universitat. El centre resultant tindrà la denominació d'aquest últim. 2.2 Es revoca l'adscripció de l'Escola Universitària de Graduats Socials de Tarragona a la Universitat de Barcelona, s'integra a la Universitat Rovira i Virgili i es fusiona amb la Facultat de Ciències Jurídiques, centre inicial d'aquesta Universitat. El centre resultant tindrà la denominació d'aquest últim. 2.3 Es revoca l'adscripció de l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial del Complex Educatiu de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR