RESOLUCIÓ CLT/266/2004, de 28 de gener, per la qual s'incoa un expedient de declaració de bé cultural d'interès nacional, en la categoria de zona arqueològica, a favor de les termes públiques de la ciutat romana d'Ilerda, a Lleida.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyResolució

RESOLUCI” CLT/266/2004, de 28 de gener, per la qual s'incoa un expedient de declaraciÛ de bÈ cultural d'interËs nacional, en la categoria de zona arqueolÚgica, a favor de les termes p˙bliques de la ciutat romana d'Ilerda, a Lleida.

El 25 de novembre de 2003 la DirecciÛ General del Patrimoni Cultural va emetre un informe en el qual proposa incoar un expedient per a la declaraciÛ de bÈ cultural d'interËs nacional, en la categoria de zona arqueolÚgica, de les termes p˙bliques de la ciutat romana d'Ilerda, a Lleida.

Atesos els articles 8 i 9 de la Llei 9/1993, de 30 de setembre, del patrimoni cultural catal‡,

Resolc:

.1††Incoar expedient de declaraciÛ de bÈ cultural d'interËs nacional, en la categoria de zona arqueolÚgica, de les termes p˙bliques de la ciutat romana d'Ilerda, a Lleida (Segri‡). La delimitaciÛ de la zona arqueolÚgica est‡ grafiada al pl‡nol que figura a l'expedient.

.2††Notificar aquesta ResoluciÛ a les persones interessades, traslladar-la a l'Ajuntament de Lleida i fer-li saber que, d'acord amb l'article 9.3 de la Llei 9/1993, de 30 de setembre, del patrimoni cultural catal‡, aquesta incoaciÛ comporta suspendre la tramitaciÛ de les llicËncies de parcel∑laciÛ, edificaciÛ o enderrocament de la zona afectada,i tambÈ la suspensiÛ dels efectes de les llicËncies ja concedides. No obstant aixÚ, el Departament de Cultura pot autoritzar que es facin les obres que sigui manifest que no perjudiquen els valors culturals del bÈ. Aquesta autoritzaciÛ ha de ser prËvia a la concessiÛ de la llicËncia municipal, llevat que es tracti de llicËncies concedides abans de la publicaciÛ d'aquesta ResoluciÛ.

.3††Comunicar aquesta ResoluciÛ al Registre de bÈns culturals d'interËs nacional de Catalunya per a la seva anotaciÛ preventiva i traslladar-la al Registre general de bÈns d'interËs cultural de l'AdministraciÛ de l'Estat.

Barcelona, 28 de gener de 2004

Caterina Mieras i BarcelÛ

Consellera de Cultura

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR