DECRET 154/1991, de 16 de juliol, de la Comissió Interdepartamental per a la formació d'adults.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Benestar i Família
Rango de LeyDecret

La Llei 3/1991, de 18 de marÁ, de formaciÛ d'adults, va crear la ComissiÛ Interdepartamental per a la formaciÛ d'adults amb els objectius fonamentals de promoure i coordinar les activitats relatives a aquesta matËria, i facultava el Govern per al seu desplegament reglamentari.

Per tant, atesa la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller de Benestar Social i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

La ComissiÛ Interdepartamental per a la formaciÛ d'adults Ès composta per: President: conseller de Benestar Social. Vice-president: director general d'OcupaciÛ, Departament de Treball. Vocals: Directora general d'Afers Socials, Departament de Benestar Social. Director general d'OrdenaciÛ i InnovaciÛ Educativa, Departament d'Ensenyament. Director general de l'Institut Catal‡ de Noves Professions, Departament d'Ensenyament. Director general de PolÌtica Ling¸Ìstica, Departament de Cultura. Director general de PromociÛ i Desenvolupament agrari, Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca. Director general de Serveis Penitenciaris i de RehabilitaciÛ, Departament de JustÌcia. Director general de PromociÛ i EducaciÛ ambiental, Departament de Medi Ambient Director general de l'Esport, PresidËncia de la Generalitat. Secretari: un funcionari del Departament de Benestar Social.

Article 2

La ComissiÛ Interdepartamental tÈ com a funciÛ b‡sica l'elaboraciÛ del Programa interdepartamental per a la formaciÛ d'adults. AixÌ, correspondr‡ a la ComissiÛ:

  1. Elaborar les directrius que hauran de guiar totes les intervencions de la Generalitat de Catalunya en matËria de formaciÛ d'adults.

  2. Elaborar els plans d'actuacions unidepartamentals o interdepartamentals per assolir els objectius fixats.

  3. Establir les relacions institucionals necess‡ries per a la coordinaciÛ de les diverses actuacions.

  4. Assignar els recursos necessaris per al desenvolupament de les actuacions previstes.

  5. Estructurar els processos d'informaciÛ i promociÛ de les actuacions amb l'objectiu d'aconseguir la difusiÛ i el foment de les ofertes formatives per a les persones adultes.

  6. Coordinar i potenciar les diferents iniciatives relatives a aquest ‡mbit.

  7. Avaluar els resultats de l'execuciÛ del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR