DECRET 205/2008, de 14 d'octubre, pel qual es modifica el Decret 447/2004, de 30 de novembre, pel qual es crea la Comissió interdepartamental en matèria de plaguicides i biocides.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyDecret

DECRET

205/2008, de 14 d'octubre, pel qual es modifica el Decret 447/2004, de 30 de novembre, pel qual es crea la Comissió interdepartamental en matèria de plaguicides i biocides.

Mitjançant el Decret 447/2004, de 30 de novembre, es va crear la Comissió interdepartamental en matèria de plaguicides i biocides, com un instrument de coordinació entre el departament competent en matèria d'agricultura i ramaderia i altres departaments de la Generalitat de Catalunya implicats en la matèria, amb l'objectiu de desenvolupar la normativa que afecta els productes fitosanitaris i els biocides, així com coordinar les actuacions d'inspecció i control; dins d'aquest Decret es van establir els departaments de la Generalitat que integrarien la Comissió.

L'aprovació del Decret 421/2006, de 28 de novembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, va modificar el nom i les competències de diversos departaments afectats per aquesta Comissió i, com a conseqüència, ha quedat sense representació en la Comissió el departament competent en matèria de treball.

Així mateix, el Decret 93/2008, de 29 d'abril, de reestructuració del Departament de la Presidència, estableix entre els seus òrgans la Direcció General de Coordinació Interdepartamental, adscrita a la Secretaria General, i li atorga, entre altres funcions, la de participar a les comissions interdepartalmentals.

Per aquests motius es creu convenient modificar el Decret de creació de la Comissió Interdepartamental en matèria de plaguicides i biocides.

A proposta del conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 1 del Decret 447/2004, de 30 de novembre, el qual queda redactat de la manera següent:

.Creació i objecte

.Es crea la Comissió interdepartamental en matèria de plaguicides i biocides com a òrgan de planificació i coordinació de les actuacions que l'Administració de la Generalitat de Catalunya realitzi en aquesta matèria. La Comissió resta adscrita al departament competent en matèria d'agricultura i ramaderia..

Article 2

Es modifica l'article 3.1 del Decret 447/2004, de 30 de novembre, el qual queda redactat de la següent manera:

.3.1 La Comissió té la composició següent:

.a) La presidència l'exerceix una persona representant del departament competent en matèria d'agricultura i ramaderia, amb rang de director/a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR