DECRET 362/2001, de 18 de desembre, de canvi de denominació del Consell de Col·legis de Secretaris, Interventors i Dipositaris d'Administració Local de Catalunya i dels col·legis de Secretaris, Interventors i Dipositaris d'Administració Local de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia
Rango de LeyDecret

DECRET

362/2001, de 18 de desembre, de canvi de denominació del Consell de Col·legis de Secretaris, Interventors i Dipositaris d’Administració Local de Catalunya i dels col·legis de Secretaris, Interventors i Dipositaris d’Administració Local de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

El Consell de Col·legis i els col·legis de Secretaris, Interventors i Dipositaris d’Administració Local de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona s’han vingut anomenant així per la denominació de les diferents especialitats dels funcionaris amb habilitació de caràcter nacional.

El Reial decret 1174/1987, de 18 de setembre, pel qual es regula el règim jurídic dels funcionaris d’Administració local amb habilitació de caràcter nacional, reconeix les subescales de secretaria, d’intervenció-tresoreria i de secretaria-intervenció. Així mateix, preveu que en les corporacions locals en què la secretaria estigui classificada en primera o segona classe existirà un lloc de treball denominat Tresoreria.

El Reial decret 1912/2000, de 24 de novembre, va aprovar els Estatuts generals de l’Organització Col·legial de Secretaris, Interventors i Tresorers de l’Administració Local.

Tenint en compte aquest marc legal, el Consell de Col·legis de Secretaris, Interventors i Dipositaris d’Administració Local de Catalunya va acordar, el 22 de novembre de 2000, la modificació de la denominació de les corporacions que representa i va sol·licitar la seva aprovació.

De conformitat amb la sol·licitud del Consell de Col·legis de Secretaris, Interventors i Dipositaris d’Administració Local de Catalunya; d’acord amb la Llei 13/1982, de 17 de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR