ORDRE UNI/413/2005, de 4 d'octubre, per la qual s'autoritza el centre IUSC (International University Study Center) per impartir els estudis conduents a l'obtenció dels títols de Bachelor of Science (Honours) in Marine Biology i Bachelor of Science (Honours) in Environmental Science.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyOrdre

ORDRE

UNI/413/2005, de 4 d'octubre, per la qual s'autoritza el centre IUSC (International University Study Center) per impartir els estudis conduents a l'obtenció dels títols de Bachelor of Science (Honours) in Marine Biology i Bachelor of Science (Honours) in Environmental Science.

D'acord amb l'article 113 de la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya, correspon al departament competent en matèria d'universitats autoritzar els centres docents que es vulguin establir a Catalunya per impartir, sota qualsevol modalitat, ensenyaments conduents a l'obtenció de títols d'educació superior universitària no homologats als títols universitaris oficials, i també revocar-ne l'autorització. Aquesta autorització requereix l'informe previ favorable de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya, d'acord amb els estàndards de qualitat que l'Agència hagi elaborat per a aquests tipus de centres.

Després d'haver constatat el compliment per part del centre IUSC (International University Study Center) dels requisits que estableix l'article 19 del Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris, acreditada l'existència d'un conveni de col·laboració acadèmica amb la Universitat de Gal·les i acreditat que aquesta Universitat està degudament constituïda conforme a la legislació del Regne Unit i que els títols i els plans d'estudis necessaris per obtenir-los estan degudament reconeguts i que els ensenyaments tindran plena validesa en aquell país, tal com es justifica mitjançant certificat signat pel British Council, és procedent autoritzar aquest centre per impartir els estudis conduents a l'obtenció dels títols de Bachelor of Science (Honours) in Marine Biology i Bachelor of Science (Honours) in Environmental Science.

L'empresa Profin, SA, titular del centre IUSC, va presentar la sol·licitud corresponent de l'autorització esmentada a la Generalitat de Catalunya, en data 20 de desembre de 2002, i va demanar, també, els efectes retroactius de la resolució al moment d'inici de la impartició dels estudis, però la documentació completa, d'acord amb els requeriments continguts a l'informe d'avaluació de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya, va ser presentada posteriorment. Atès que aquesta documentació acredita el compliment dels requisits legals en el moment...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR