ORDRE EDU/104/2007, de 19 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores del Concurs de joves cuiners/eres i cambrers/eres dels instituts d'ensenyament secundari i de les escoles d'hostaleria de Catalunya, i es convoca el IV Concurs, corresponent al curs 2006-2007.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/104/2007, de 19 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores del Concurs de joves cuiners/eres i cambrers/eres dels instituts d'ensenyament secundari i de les escoles d'hostaleria de Catalunya, i es convoca el IV Concurs, corresponent al curs 2006-2007.

El Departament d'Educació considera un dels objectius de la Formació Professional el foment de l'esperit participatiu i l'intercanvi d'experiències entre l'alumnat. Concretament, en el cas dels cicles formatius de cuina i de serveis de restaurant i bar, aquest interès es concreta en la convocatòria d'un concurs entre els futurs cuiners/eres i cambrers/eres dels instituts d'ensenyament secundari i de les escoles d'hostaleria de Catalunya, que imparteixen els cicles formatius de cuina i de serveis de restaurant i bar.

És també un objectiu fonamental d'aquests ensenyaments la promoció de les tècniques bàsiques de la cuina catalana, així com la capacitat d'adaptar i improvisar noves propostes en el context de les realitzacions professionals que caracteritzen la restauració actual.

Per tot això, de conformitat amb el que estableixen la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el capítol IX del text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i a proposta de la Direcció General d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats,

Ordeno:

Article 1

Aprovar les bases reguladores del Concurs de joves cuiners/eres i cambrers/eres, dels instituts d'ensenyament secundari i de les escoles d'hostaleria de Catalunya, que consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 2

Obrir convocatòria pública del IV Concurs de joves cuiners/eres i cambrers/eres, per a l'alumnat dels instituts d'ensenyament secundari i de les escoles d'hostaleria de Catalunya, corresponent al curs 2006-2007, que es regeix per les bases reguladores que consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

3.1 Per al IV Concurs de joves cuiners/eres i cambrers/eres de Catalunya, es destina un import total màxim de 6.000,00 euros, despesa que serà a càrrec de la posició pressupostària D/480000100/4250, centre gestor EN05, del pressupost de la Generalitat de Catalunya per al 2006, prorrogat per a l'any 2007.

3.2 La dotació del IV Concurs de joves cuiners/eres i cambrers/eres de Catalunya serà com segueix:

Es concedirà un primer, un segon i un tercer premi, i alhora es premiaran, respectivament, els tres equips de joves que obtinguin les tres millors puntuacions.

El desglossament dels premis a concedir és el següent:

  1. Un primer premi, consistent en 700,00 euros per a cadascun dels quatre alumnes que han format part de l'equip que ha obtingut la puntuació més alta.

  2. Un segon premi, consistent en 500,00 euros per a cadascun dels quatre alumnes que han format part de l'equip que ha obtingut la segona puntuació més alta.

  3. Un tercer premi, consistent en 300,00 euros per a cadascun dels quatre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR