DECRET 141/2003, de 10 de juny, de reestructuració de la Secretaria de Relacions Exteriors.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

DECRET 141/2003, de 10 de juny, de reestructuraciÛ de la Secretaria de Relacions Exteriors.

MitjanÁant el Decret 355/2001, de 24 de desembre, pel qual es van reestructurar parcialment diversos departaments de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, ateses les especials caracterÌstiques de les funcions de coordinaciÛ i impuls de l'acciÛ exterior de la Generalitat de Catalunya, es va crear la Secretaria de Relacions Exteriors i es va adscriure al Departament de la PresidËncia.

La creixent necessitat d'impuls de la projecciÛ exterior de Catalunya, aixÌ com l'ampliaciÛ de les zones geogr‡fiques amb quË tradicionalment Catalunya ha impulsat la seva projecciÛ exterior i la creaciÛ de l'AgËncia Catalana de CooperaciÛ al Desenvolupament fan necess‡ria la reestructuraciÛ de la Secretaria de Relacions Exteriors.

De conformitat amb el que s'ha exposat, atËs el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat, a proposta del conseller en cap i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

1.1††De conformitat amb el que estableix l'article 11.2 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat, en la redacciÛ que en fa la Llei 2/1992, de 7 de juliol, la Secretaria de Relacions Exteriors, adscrita al Departament de la PresidËncia, actua sota la direcciÛ superior de la persona titular del Departament i la dependËncia de la persona titular de la Secretaria General en totes les funcions d'aquesta que no tingui atribuÔdes.

1.2††La Secretaria de Relacions Exteriors tÈ les funcions seg¸ents:

a)†L'exercici de les funcions inherents a la projecciÛ exterior que tÈ assignades el Departament de la PresidËncia d'acord amb les directrius fixades per qui n'exerceix la titularitat, aixÌ com el suport al President de la Generalitat en relaciÛ amb la projecciÛ, l'impuls i la coordinaciÛ de l'acciÛ exterior de la Generalitat de Catalunya.

b)†La coordinaciÛ i l'impuls de l'actuaciÛ de l'AdministraciÛ de la Generalitat en la seva projecciÛ exterior, aixÌ com la coordinaciÛ de la participaciÛ en la polÌtica europea de l'Estat. A aquests efectes, els departaments i organismes de la Generalitat hauran d'informar el secretari o secret‡ria de Relacions Exteriors dels seus projectes i actuacions de projecciÛ exterior.

c)†La planificaciÛ de la polÌtica de cooperaciÛ al desenvolupament i el seguiment...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR