DECRET 171/1999, de 29 de juny, de regulació de la Subcomissió d'Urbanisme del municipi de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

171/1999, de 29 de juny, de regulació de la Subcomissió d’Urbanisme del municipi de Barcelona.

Mitjançant l’article 66 de la Llei 22/1998, de 30 de desembre, de la carta municipal de Barcelona, es va crear la Subcomissió d’Urbanisme del municipi de Barcelona, a la qual la Llei atorga la funció d’aprovar definitivament el planejament general i també la revisió o la modificació corresponent, en l’àmbit del terme municipal de Barcelona, així com l’aprovació definitiva de plans que comporti la modificació de zones verdes o espais lliures.

Atès que cal establir unes normes de funcionament intern d’aquesta Subcomissió en la mesura que no han estat establertes en la Llei 22/1998, de 30 de desembre, esmentada;

Per tot això, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, de conformitat amb el que estableix la disposició final de la Llei 22/1998, de 30 de desembre, de la carta municipal de Barcelona, de conformitat amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Objecte

És objecte d’aquest Decret la regulació de l’organització i el funcionament intern de la Subcomissió d’Urbanisme del municipi de Barcelona, òrgan urbanístic de la Generalitat de Catalunya, creat per l’article 66 de la Llei 22/1998, de 30 de desembre, de la carta municipal de Barcelona.

Article 2

Composició

  1. La Subcomissió d’Urbanisme del municipi de Barcelona està presidida pel president o la presidenta de la Comissió d’Urbanisme de Barcelona, i integrada per deu vocals designats, per meitat, pel conseller o la consellera del Departament de Política Territorial i Obres Públiques i per l’alcalde o l’alcaldessa de Barcelona.

  2. A les sessions de la Subcomissió d’Urbanisme de Barcelona, hi pot assistir un representant de l’Estat, amb veu però sense vot, que ha de ser designat pel delegat o la delegada del Govern de Catalunya.

  3. El president o la presidenta de la Subcomissió d’Urbanisme del municipi de Barcelona nomenarà un secretari o una secretària, entre els funcionaris adscrits al Departament de Política Territorial i Obres Públiques, amb veu però sense vot.

Article 3

Suplència del president, del secretari i dels vocals de la Subcomissió

  1. En cas de vacant, absència, malaltia o alguna altra causa legal, el càrrec de president o presidenta de la Subcomissió i el vot seran exercits pel vocal que hagi designat.

  2. El secretari o la secretària serà suplert per la persona designada pel president o la presidenta de la Subcomissió entre els funcionaris...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR