ORDRE SLT/143/2011, de 20 de juny, per la qual s'estableixen les tarifes màximes, per a l'any 2011, dels serveis d'atenció integral a l'acondroplàsia, altres displàsies i altres trastorns del creixement que contracti el Servei Català de la Salut.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyOrdre

ORDRE

SLT/143/2011, de 20 de juny, per la qual s'estableixen les tarifes màximes, per a l'any 2011, dels serveis d'atenció integral a l'acondroplàsia, altres displàsies i altres trastorns del creixement que contracti el Servei Català de la Salut.

L'article 10.j) de la Llei 15/1990, de 9 de juliol, d'ordenació sanitària de Catalunya, estableix que correspon al Departament de Salut la competència per aprovar els preus i les tarifes per a la prestació i la concertació de serveis, així com la seva modificació i revisió.

Per tot això, a proposta del Consell de Direcció del Servei Català de la Salut, i d'acord amb el que preveu l'article 10.j) de la Llei 15/1990, de 9 de juliol, d'ordenació sanitària de Catalunya,

Ordeno:

Article únic

S'estableixen, per a l'any 2011, les tarifes màximes dels serveis d'acondroplàsia que contracti el Servei Català de la Salut, les quals s'indiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Disposició addicional única

L'any 2011 les tarifes dels contractes administratius adjudicats pel Servei Català de la Salut per a la prestació dels serveis d'atenció integral a l'acondroplàsia, altres displàsies i altres trastorns del creixement, s'actualitzaran en el mateix percentatge de variació existent entre les tarifes màximes vigents a 31 de desembre de 2010 i les tarifes màximes aprovades en aquesta Ordre.

Disposicions finals

Primera

Les tarifes màximes que fixa aquesta Ordre són d'aplicació des de l'1 de gener de 2011.

Segona

L'actualització de preus a què fa referència la disposició addicional única és d'aplicació a partir de la data en què, d'acord amb la normativa vigent i els contractes subscrits, sigui aplicable la revisió de preus.

Tercera

Aquesta Ordre entra en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 20 de juny de 2011

Boi Ruiz i García

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR