ORDRE PTO/544/2006, de 13 de novembre, per la qual es fa pública la convocatòria per a l'atorgament d'ajuts a persones físiques i jurídiques titulars d'autoritzacions de transport públic per carretera per al foment de les condicions de seguretat i la incorporació de noves tecnologies i millores mediambientals.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

PTO/544/2006, de 13 de novembre, per la qual es fa pública la convocatòria per a l'atorgament d'ajuts a persones físiques i jurídiques titulars d'autoritzacions de transport públic per carretera per al foment de les condicions de seguretat i la incorporació de noves tecnologies i millores mediambientals.

L'Ordre PTO/344/2005, de 27 de juliol, modificada per l'Ordre PTO/328/2006, de 22 de juny, va aprovar les bases per a l'atorgament d'ajuts a persones físiques i jurídiques titulars d'autoritzacions de transport públic per carretera per al foment de les condicions de seguretat i la incorporació de noves tecnologies i millores mediambientals. L'Ordre PTO/398/2005, de 21 de setembre, va fer pública la convocatòria corresponent a l'any 2005.

Atesa l'acollida positiva d'aquesta iniciativa, es considera procedent continuar amb aquest règim d'ajuts per tal d'afavorir la millora de condicions de seguretat i la incorporació de noves tecnologies i millores mediambientals en el sector del transport públic per carretera.

Per tal de fer efectiu l'atorgament dels ajuts que preveu l'Ordre PTO/344/2005, de 27 de juliol, és necessari convocar de forma pública totes les persones interessades a ser beneficiàries d'aquests ajuts.

D'acord amb el que estableixen les bases aprovades per l'Ordre esmentada, mitjançant aquesta convocatòria es concreten l'import dels ajuts i el termini de presentació de les sol·licituds dels ajuts.

Per tot això exposat,

Ordeno:

Article 1

Es fa pública la convocatòria corresponent a l'any 2006 per a l'atorgament d'ajuts a persones físiques i jurídiques titulars d'autoritzacions de transport públic per carretera per al foment de les condicions de seguretat i la incorporació de noves tecnologies i millores mediambientals.

Article 2

Els ajuts objecte d'aquesta convocatòria es regeixen per les bases aprovades per l'Ordre PTO/344/2005, de 27 de juliol, modificada per l'Ordre PTO/328/2006, de 22 de juny.

Article 3

La concessió d'aquests ajuts s'imputa amb càrrec a la posició pressupostària PO/03 D/470000100/5230 del pressupost de la Generalitat de Catalunya, per un import màxim de 19.200.000,00 euros.

Article 4

La concessió d'aquests ajuts resta condicionada al fet que hi hagi el crèdit pressupostari corresponent per fer-hi front.

Article 5

Aquests ajuts tenen per objecte fomentar la seguretat, la incorporació de noves tecnologies i l'aplicació de millores mediambientals en el transport per carretera a Catalunya mitjançant el compliment, durant l'any 2006, de qualsevol de les mesures següents:

  1. Aplicació de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR