ORDRE JUS/372/2006, de 19 de juliol, per la qual es fa pública la convocatòria de subvencions a entitats jurídiques sense ànim de lucre vinculades a partits polítics amb representació parlamentària per a estudis o activitats.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

JUS/372/2006, de 19 de juliol, per la qual es fa pública la convocatòria de subvencions a entitats jurídiques sense ànim de lucre vinculades a partits polítics amb representació parlamentària per a estudis o activitats.

La Generalitat de Catalunya, amb la voluntat de promocionar les activitats i les actuacions que s'adrecen a la implantació i l'arrelament de la cultura democràtica en la societat catalana, té prevista una línia de subvencions a favor de les entitats sense ànim de lucre que despleguin programes en l'àmbit de l'estudi i el desenvolupament del pensament polític i social.

Vist que l'Assessoria Jurídica i la Intervenció Delegada del Departament de Justícia han emès un informe favorable sobre les bases de la convocatòria;

Atès el capítol 9 del Text refós de la Llei de finances públiques, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre (DOGC núm. 3791A, de 31.12.2002);

Ateses les facultats que em confereix l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

1.1 Fer pública la convocatòria per a la concessió de subvencions a entitats jurídiques sense ànim de lucre vinculades a partits polítics amb representació parlamentària per a estudis o activitats relacionats amb el dret i el funcionament de les institucions democràtiques, la difusió i l'aprofundiment del pensament polític i social del sistema democràtic.

1.2 Les subvencions que es concediran en el marc d'aquesta convocatòria han de tenir com a finalitat contribuir a la implantació i l'arrelament de la cultura democràtica en la societat catalana.

1.3 Caldrà que aquestes activitats es facin durant l'any 2006.

1.4 Aquesta convocatòria va a càrrec de la partida pressupostària JU01 D/482000100/1210, dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a 2006, amb una quantitat màxima de 660.000,00 euros.

Article 2

Aprovar les bases que han de regir el concurs, que es publiquen com a annex d'aquesta Ordre.

Article 3

Poden optar a aquestes subvencions les entitats que compleixin els requisits següents:

  1. Estar legalment constituïdes i inscrites, si escau, en el registre que correspongui.

  2. Tenir una vinculació efectiva amb els partits polítics que tenen representació al Parlament de Catalunya, acreditada mitjançant un certificat del representant legal del partit polític al qual està vinculada, que la designi com a tal als efectes d'aquestes subvencions.

  3. Estar al dia en la presentació de comptes anuals en el protectorat o registre administratiu que els correspongui, si s'escau.

Article 4

Les sol·licituds han de definir clarament l'activitat a subvencionar, l'import de la subvenció que es demana, el detall de les fonts de finançament de l'activitat i el pressupost desglossat de l'activitat que s'ha de dur a terme.

Article 5

El termini de presentació de sol·licituds és de quinze dies a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR