DECRET 289/1992, de 14 de desembre, pel qual es regula el procediment de sol·licituds d'ajuts per a l'adquisició d'habitatges d'acord amb el Decret 54/1992, de 10 de febrer. (Correcció d'errada en el DOGC núm. 1749, pàg. 3736, de 24.5.1993).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC i les esmenes que estableix el Decret 275/1994.

El Decret 54/1992, de 10 de febrer, per qual s'estableixen les compatibilitats i els límits dels ajuts directes existents a càrrec de la Generalitat de Catalunya en matèria d'habitatge amb el Reial decret 1932/1991, de 20 de desembre, fa públic un seguit d'ajuts de caràcter directe i indirecte adreçats a la promoció i l'adquisició d'habitatges de protecció oficial i a preu taxat atorgats pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

El mateix Decret contempla que el Departament de la Presidència pugui atorgar subvencions complementàries als beneficiaris menors de 30 anys.

La tramitació d'aquest ajut està determinada pel que disposen el Decret 193/1991, de 2 de setembre, i el Decret 269/1991, d'11 de desembre.

Aquesta situació pot provocar una càrrega d'actuacions concurrents sobre els possibles beneficiaris que és aconsellable, basant-se en la racionalització i la simplificació administrativa, reduir al màxim.

Per tot això, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

A les sol·licituds d'ajuts que regulen els articles 1 i 2 del Decret 54/1992, de 10 de febrer, i els articles 15 i 25 del Reial decret 1932/1991, de 20 de desembre, que en el cas d'adquirents menors de 30 anys podran formular-se davant la Secretaria General de Joventut i de qualsevol de les seves representacions territorials o dels Serveis Territorials d'Arquitectura i Habitatge, s'hi haurà d'adjuntar la documentació següent:

  1. Document nacional d'identitat del sol·licitant, i el número d'identificació fiscal.

  2. Contracte de compra-venda i còpia d'aquest, amb el compromís de destinar l'habitatge a residència habitual i permanent.

  3. Declaració o declaracions sobre la renda de les persones físiques corresponents al període impositiu immediatament anterior a la sol·licitud dels ajuts. Quan el sol·licitant no estigui obligat a presentar la declaració per a l'impost esmentat, la justificació dels ingressos es farà mitjançant la presentació d'un certificat del centre o centres de treball sobre la totalitat dels ingressos percebuts per tots els conceptes, certificació de les altes i les baixes de la Seguretat Social, i declaració responsable dels ingressos percebuts. En el cas de treballadors autònoms es presentarà el certificat de les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR