DECRET 171/2002, d'11 de juny, pel qual es modifica el Decret 328/1992, de 14 de desembre, pel que fa als límits de l'espai Cingles de Bertí del Pla d'espais d'interès natural.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació
Rango de LeyDecret

DECRET 171/2002, d'11 de juny, pel qual es modifica el Decret 328/1992, de 14 de desembre, pel que fa als límits de l'espai Cingles de Bertí del Pla d'espais d'interès natural.

Mitjançant aquest Decret es modifica la delimitació de l'espai Cingles de Bertí del Pla d'espais d'interès natural (PEIN), localitzat als municipis de Sant Quirze Safaja, de Sant Feliu de Codines i de Bigues i Riells, per tal d'incloure-hi noves àrees amb valors ambientals que en justifiquen la protecció, d'acord amb les determinacions de la Llei 12/1985, de 13 de juny, d'espais naturals, i el Decret 328/1992, de 14 de desembre, pel qual s'aprova el Pla d'espais d'interès natural.

A Sant Quirze de Safaja, el límit nord de l'espai del PEIN s'amplia fins el límit del terme municipal, pel sector oest s'inclou l'explotació agrícola del Serrà i també s'inclou un tram del curs fluvial del Tenes. En el terme municipal de Sant Feliu de Codines, a l'oest s'inclou el sector del Fitor i el límit de l'espai s'estén cap al sud englobant els cingles del Perer i les Costes de la Pineda. En el terme municipal de Bigues i Riells, el límit segueix el peu de cinglera i se n'exclouen els nuclis humanitzats classificats pel planejament com a urbans o urbanitzables.

L'aprovació de la modificació comporta canvis en alguns dels documents que integren el PEIN: es modifica el volum I (annex 2 de la memòria), es modifiquen i s'afegeixen dades en el volum III i es canvien els plànols corresponents per tal d'incloure la nova delimitació.

En la tramitació del Decret s'ha donat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR