RESOLUCIÓ CLT/194/2006, d'1 de febrer, per la qual s'obre convocatòria per a la concessió de subvencions per a l'explotació de llargmetratges cinematogràfics i de produccions en gran format.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyResolució

Institut Català de les Indústries Culturals

RESOLUCIÓ

CLT/194/2006, d'1 de febrer, per la qual s'obre convocatòria per a la concessió de subvencions per a l'explotació de llargmetratges cinematogràfics i de produccions en gran format.

Vistos els articles 87 i següents del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat mitjançant el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i els preceptes de caràcter bàsic de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions;

D'acord amb l'article 11.e) dels Estatuts de l'Institut Català de les Indústries Culturals, aprovats pel Decret 100/2001, de 3 d'abril,

Resolc:

.1 S'obre convocatòria per a la concessió de subvencions per a l'explotació de llargmetratges cinematogràfics i de produccions en gran format (codi 13703).

.2 L'import màxim de les subvencions que preveu aquesta Resolució és de 2.000.000 d'euros amb càrrec a la partida 470.0001 del pressupost de l'Institut Català de les Indústries Culturals per a l'any 2006. La dotació màxima prevista podrà ser ampliada en funció de les sol·licituds rebudes i de les disponibilitats pressupostàries.

.3 Les subvencions que preveu aquesta convocatòria es regeixen per les bases que consten a l'annex d'aquesta Resolució, aprovades pel Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals en la seva reunió de 22 de desembre de 2005 i per la normativa general de subvencions.

.4 Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs d'alçada davant el conseller o la consellera de Cultura en el termini d'un mes des de la publicació al DOGC.

Barcelona, 1 de febrer de 2006

Xavier Marcé i Carol

Director

Annex

Bases

.1 Objecte

Aquesta convocatòria té per objecte la concessió de subvencions per a l'explotació de llargmetratges cinematogràfics i de produccions en gran format, que s'hagin estrenat a partir de l'1 de novembre de 2005.

També podran optar a aquesta subvenció les produccions estrenades entre el 2 de desembre de 2004 i el 31 d'octubre de 2005, en compliment d'aquestes bases i que no hagin rebut amb anterioritat la subvenció.

.2 Quantia

La subvenció consisteix en un percentatge d'entre el 10% i el 17% de la inversió del productor.

El percentatge que s'aplica a cada llargmetratge es determina en funció dels ingressos bruts de taquilla, d'acord amb l'escalat a partir d'un mínim de 65.000 euros de recaptació obtinguda a Catalunya, equivalent a una subvenció del 10% de la inversió del productor, amb una progressió d'un punt per cent per cada 10.000 euros més, fins a un màxim equivalent a una subvenció del 17% de la inversió del productor i sense que pugui ser superior a 140.000 euros. En cas de coproduccions internacionals en què la participació catalana sigui financera, el màxim de l'ajut es limitarà a 25.000 euros.

Per a llargmetratges dirigits per nous realitzadors, la recaptació mínima necessària obtinguda a Catalunya serà de 40.000 euros, equivalent a una subvenció del 10% de la inversió del productor, amb una progressió d'un punt per cent per cada 10.000 euros més, fins a un màxim equivalent a una subvenció del 17% de la inversió del productor i sense que pugui ser superior a 140.000 euros.

A l'efecte d'aquesta convocatòria, s'entén per nou realitzador aquell que al llarg de la seva vida professional hagués dirigit dos llargmetratges com a màxim, qualificats per a la seva exhibició en sales públiques.

Per a llargmetratges documentals, la recaptació mínima necessària obtinguda a Catalunya serà de 20.000 euros, equivalent a una subvenció del 10% de la inversió del productor, amb una progressió d'un punt per cent per cada 6.000 euros més, fins a un màxim equivalent a una subvenció del 17% de la inversió del productor o 140.000 euros.

.3 Compatibilitat amb altres ajuts

  1. Per als llargmetratges que hagin rebut amb...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR