LLEI 1/1996, de 22 de març, de modificació parcial de la Llei 15/1993, de 28 de desembre, per la qual es crea el Centre de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyLlei

El President

de la Generalitat de Catalunya

Sia notori a tots els ciutadans que el Parlament de Catalunya ha aprovat i jo, en nom del Rei i d'acord amb el que estableix l'article 33.2 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, promulgo la següent

LLEI

Mitjançant la Llei 15/1993, del 28 de desembre, es va crear el Centre de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya com a entitat de dret públic adscrita al Departament de la Presidència.

L'experiència assolida d'ençà de la creació de l'esmentat Centre aconsella en l'actualitat que es modifiqui parcialment l'esmentada Llei en allò que fa referència a l'adscripció del Centre, de manera que possibiliti que sigui el Govern qui determini aquesta adscripció, atès que, d'altra banda, es tracta d'un aspecte que, de conformitat amb el que estableixen els articles 3.2 i 21 de la Llei 4/1985, del 29 de març, de l'Estatut de l'empresa pública catalana, no requereix una norma amb rang de llei, sinó que es tracta d'una facultat del mateix Govern.

Article únic

L'article 1.3 de la Llei 15/1993, del 28 de desembre, per la qual es crea el Centre de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya, resta redactat de la manera següent: "El Centre gaudeix d'autonomia funcional i de gestió i està adscrit al departament que determini el Govern de la Generalitat."

Disposició final

Aquesta Llei entra en vigor l'endemà d'haver estat publicada en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Per tant, ordeno que tots els ciutadans als quals sigui d'aplicació aquesta Llei cooperin al seu compliment i que els tribunals i les autoritats als quals pertoqui la facin complir.

Palau de la Generalitat, 22 de març de 1996

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Xavier Trias i Vidal de Llobatera Conseller de la Presidència

(96.081.052)

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR