LLEI 11/1983, de 27 de juny, de modificació de la Llei 3/1982, de 23 de març, del Parlament, del President i del Consell Executiu de la Generalitat.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyLlei

Sia notori a tots els ciutadans que el Parlament de Catalunya ha aprovat i jo, en nom del Rei i d'acord amb el que estableix l'article 33.2 de l'Estatut d'Autonomia promulgo la següent

LLEI

Article únic

- Es modifica l'art. 14 de la Llei del

Parlament, del President i del Consell Executiu de la Generalitat, que resta redactat de la manera següent: "Per a llur acció parlamentària, els Diputats s'integraran en Grups parlamentaris, en la forma i amb els requisits que s'estableixen en el Reglament del Parlament".

Disposició final Aquesta llei entrarà en vigor l'endemà d'haver-se publicat en el Diari Oficial de la Generalitat.

Per tant, ordeno que tots els ciutadans als quals sigui d'aplicació aquesta Llei cooperin al seu compliment i que els Tribunals i les Autoritats els quals correspongui la facin complir.

Barcelona, 27 de juny de 1983

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR