DECRET 77/1993, de 23 de febrer, pel qual s'autoritza la implantació del segon cicle de la llicenciatura en periodisme a la Facultat de Ciències Socials i de la Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

L'índex de demanda per accedir als estudis de Ciències de la Informació ha anat creixent d'any en any. La manca de centres universitaris a Catalunya per impartir aquests estudis és un fet constatable que provoca una important disfunció del sistema universitari català i dificulta la millora en els mètodes, en la formació de periodistes i en la recerca universitària especialitzada en aquesta matèria.

Per totes aquestes raons, la Universitat Pompeu Fabra ha considerat necessari oferir la llicenciatura en periodisme, només com a segon cicle, i cobrir d'aquesta manera les necessitats de recerca en les disciplines periodístiques i a la vegada potenciar la formació pragmàtica, deontològica i cultural dels estudiants de periodisme, arrelada en la tradició periodística catalana i amb projecció europea, i ha sol·licitat al Departament d'Ensenyament l'autorització per impartir aquests estudis.

En virtut d'això, i d'acord amb la Llei orgànica 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària; la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, i la Llei 11/1990, de 18 de juny, de la Universitat Pompeu Fabra, amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

S'autoritza la Facultat de Ciències Socials i de la Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra per implantar el segon cicle dels estudis conduents a l'obtenció del títol de llicenciat en periodisme.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR