RESOLUCIÓ GAP/3786/2009, de 16 de desembre, per la qual es dóna publicitat a l'adjudicació, pel sistema de lliure designació, del lloc de treball de secretaria de gestió tributària de la Diputació de Barcelona.

SecciónDiversos
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

GAP/3786/2009, de 16 de desembre, per la qual es dóna publicitat a l'adjudicació, pel sistema de lliure designació, del lloc de treball de secretaria de gestió tributària de la Diputació de Barcelona.

De conformitat amb el que disposen els articles 13 i 25 del Decret 195/2008, de 7 d'octubre, pel qual es regulen determinats aspectes del règim jurídic del personal funcionari amb habilitació de caràcter estatal de les entitats locals de Catalunya, en relació amb l'apartat 5.2 de la disposició addicional segona de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, pel qual correspon a la comunitat autònoma publicar al diari oficial corresponent l'adjudicació de llocs de treball coberts pel sistema de lliure designació,

Resolc:

Donar publicitat a l'adjudicació, pel sistema de lliure designació, del lloc de treball de secretaria de gestió tributària de la Diputació de Barcelona reservat a personal funcionari amb habilitació de caràcter estatal, d'acord amb l'annex d'aquesta Resolució.

La presa de possessió s'efectuarà tal com estableix l'article 24 del Decret 195/2008, de 7 d'octubre, pel qual es regulen determinats aspectes del règim jurídic del personal funcionari amb habilitació de caràcter estatal de les entitats locals de Catalunya.

Barcelona, 16 de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR