DECRET 85/1996, de 5 de març, de modificació del Decret 315/1992, de 14 de desembre, d'aprovació del Reglament de la loteria denominada Loto Express, i d'establiment de les comissions que s'han de percebre.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

L'article 2 de la Llei 5/1986, de 17 d'abril, de creació de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat (EAJA), estableix que aquesta Entitat té al seu càrrec l'organització i la gestió directa d'aquells jocs que les disposicions legals reserven a la gestió de la Generalitat, i també la recaptació dels ingressos públics derivats d'aquesta activitat i el pagament dels premis que s'estableixin.

L'article 3 del Decret 144/1986, de 12 de maig de desplegament de la Llei esmentada concreta les competències del Consell d'Administració de l'EAJA.

D'altra banda, l'article 5 del Decret 325/1985, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el primer catàleg de jocs i apostes autoritzats a Catalunya, estableix les diferents modalitats dels jocs de loteria, i el Decret 241/1986, de 4 d'agost, pel qual es fixa el Reglament general dels jocs de loteria organitzats per l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, un dels quals jocs és l'anomenada Loto Express, el Reglament de la qual s'aprovà pel Decret 315/1992, de 14 de desembre.

Les modificacions que preveuen les disposicions tenen per objecte facilitar l'activitat de l'usuari afavorint la rapidesa i agilitat. D'altra banda, l'addicció d'un nou article al Reglament aprovat pel Decret 315/1992,, en el que s'estableixen les comissions que s'han de percebre és conseqüència de la previsió que fa l'article 7 de la Llei 5/1986, de 17 d'abril, en la redacció donada per la disposició addicional 15a. de la Llei 32/1991, de pressupostos de la Generalitat per al 1992.

Vist l'estudi-proposta del Consell d'Administració de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, a proposta dels consellers de Governació i de Benestar Social i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 2 del Reglament aprovat pel Decret 315/1992, que queda redactat de la manera següent: "Article 2 "El mètode d'escollir els números per part del participant podrà ser marcant-los a través de qualsevol mitjà tècnic que es posi a la seva disposició a tal efecte o bé deixar que la mateixa terminal generi els números a l'atzar, quedant així introduïts a l'ordinador receptor d'apostes." Article 2

Es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR