DECRET 150/2002, de 28 de maig, pel qual es modifiquen els Estatuts de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

DECRET

150/2002, de 28 de maig, pel qual es modifiquen els Estatuts de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Els Estatuts de l'entitat Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, aprovats pel Govern i publicats com a annex al Decret 287/2001, de 6 de novembre, regulen, entre altres aspectes, l'administració, el patrimoni i el règim financer de l'empresa.

En concret, aquests Estatuts preveuen que l'administració, gestió i direcció de l'empresa correspon a un consell d'administració integrat, entre d'altres, per representants de diferents departaments de l'Administració de la Generalitat, dels municipis als quals dóna servei l'empresa i de l'Entitat Metropolitana del Transport.

Actualment, per tal de millorar i enfortir les relacions institucionals en matèria de transport públic en l'àmbit dels operadors de transport ferroviari, s'ha proposat la possibilitat d'ampliar el Consell d'Administració de l'empresa.

Per això, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifiquen els articles 8 i 10 dels Estatuts de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, publicats com a annex al Decret 287/2001, de 6 de novembre, que queden redactats de la manera següent:

'Article 8

'Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya es regirà per un Consell d'Administració compost per dinou membres: el president, el vicepresident i els consellers. El Consell d'Administració tindrà al seu càrrec, amb plena responsabilitat davant del Govern de la Generalitat, l'administració, gestió i direcció de l'empresa.

'Tots els membres del Consell d'Administració seran nomenats i separats pel Govern a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques.'

'Article 10

'Seran consellers:

'Quatre representants del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

'Un representant del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR