ORDRE ENS/155/2013, de 2 de juliol, per la qual s'autoritza la pròrroga del mandat de la direcció de determinats serveis educatius del Departament d'Ensenyament per al curs 2013-2014.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

El Decret 155/1994, de 28 de juny, pel qual es regulen els serveis educatius, preveu que el Departament d'Ensenyament nomenarà un director o directora per a cada servei educatiu per un període de quatre anys, que podrà ser prorrogat.

L’Ordre de 5 de maig de 1998 estableix el procediment de nomenament i cessament de directors i directores dels serveis educatius. L’article 3.3 disposa que els directors i directores dels serveis educatius seran nomenats pels directors o directores dels serveis territorials corresponents.

Tenint en compte el procés de reestructuració i reorganització dels serveis educatius endegat pel Departament d'Ensenyament, per tal de dotar-los d’una visió conjunta i estratègica adaptada al context educatiu, econòmic i social actual, es considera necessària la pròrroga del nomenament dels directors o directores que finalitzen el mandat a 31 d’agost de 2013 fins a la fi del curs 2013-2014, de manera que els nous nomenaments que en aquell moment s’hagin de dur a terme s’adaptin a la nova estructura resultant.

En conseqüència, amb la finalitat d’assegurar la normalitat de l'inici del curs 2013-2014 i a proposta de les direccions generals d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat i de Professorat i Personal de Centres Púbics,

Ordeno:

Article 1

S’autoritza els directors i directores del serveis territorials i el gerent del Consorci d'Educació de Barcelona a prorrogar de manera excepcional el nomenament dels directors i directores dels serveis educatius el mandat dels quals finalitza el 31 d’agost de 2013 fins al 31 d’agost de 2014, prèvia conformitat de la persona interessada.

Article 2

En el supòsit que no sigui possible la pròrroga del mandat, el director o directora dels serveis territorials o el gerent del Consorci d'Educació de Barcelona farà un nou nomenament pel mateix període que preveu l’apartat anterior, d’acord amb l’article 6 de l'Ordre de 5 de maig de 1998.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR