ORDRE ENS/157/2011, de 30 de juny, per la qual es fixen els preus públics per la utilització del servei d'allotjament i manutenció per part dels escolars que assisteixen als camps d'aprenentatge gestionats pel Departament d'Ensenyament, per al curs 2011-2012.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ENS/157/2011, de 30 de juny, per la qual es fixen els preus públics per la utilització del servei d'allotjament i manutenció per part dels escolars que assisteixen als camps d'aprenentatge gestionats pel Departament d'Ensenyament, per al curs 2011-2012.

Mitjançant l'Ordre de 4 de novembre de 1999, es van crear els preus públics per la utilització del servei d'allotjament i manutenció pels escolars que assisteixen als camps d'aprenentatge del Departament d'Ensenyament.

Atès que cal actualitzar, per al curs 2011-2012, els imports dels preus públics pels serveis prestats al Complex Educatiu de Tarragona, d'acord amb l'article 1.3-2 del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovada pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, i a proposta de la Direcció General d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat,

Ordeno:

Article 1

Import

Fixar el preu públic per la utilització del servei d'allotjament i manutenció al Complex Educatiu de Tarragona, per part dels escolars que assisteixen al Camp d'Aprenentatge de la Ciutat de Tarragona del Departament d'Ensenyament, durant el curs escolar 2011-2012, en els imports següents:

23,30 euros per persona i dia pel servei d'allotjament i manutenció (pensió completa).

7,00 euros per àpat pel servei de manutenció (dinar o sopar).

Article 2

Exigibilitat

Els preus públics són exigibles en iniciar-se la prestació dels serveis.

Article 3

Excepcions i bonificacions

A l'alumnat que utilitzi els serveis indicats a l'article 1 se li aplicarà les següents exempcions i bonificacions:

L'exempció del preu públic per a les persones que tinguin reconegut oficialment un grau de minusvalidesa igual o superior al 33%.

L'exempció del preu públic per a les persones membres de família nombrosa classificada en la categoria especial, i una bonificació del 50% per a les persones membres de família nombrosa classificada en la categoria...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR