ORDRE EDC/394/2004, de 3 de novembre, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions a les associacions de mares i pares d'alumnes (AMPA) per a l'organització del servei d'acollida matinal, abans de l'inici de les activitats escolars del matí, en els centres docents sufragats amb fons públics de Catalunya que...

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE EDC/394/2004, de 3 de novembre, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions a les associacions de mares i pares d'alumnes (AMPA) per a l'organització del servei d'acollida matinal, abans de l'inici de les activitats escolars del matí, en els centres docents sufragats amb fons públics de Catalunya que imparteixen l'educació infantil i/o l'educació primària, durant el curs escolar 2004-2005.

L'acollida matinal fora de l'horari escolar té per objecte facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral posant a disposició de les famílies uns espais, unes activitats i uns professionals responsables dels infants durant el temps previ a l'inici de l'activitat escolar.

L'acollida matinal es troba particularment estesa en centres amb alumnat d'educació infantil i d'educació primària, i sovint són les associacions de mares i pares d'alumnes qui l'organitzen.

El Departament d'Educació vol afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar destinant ajuts per a la prestació del servei d'acollida matinal de nens i nenes escolaritzats en centres docents d'educació infantil i d'educació primària sufragats amb fons públics.

Per tot això, de conformitat amb el que estableix el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, en ús de les facultats atribuïdes en l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'administració de la Generalitat de Catalunya, i a proposta de la Direcció General de Centres Docents,

Ordeno:

Article 1

Convocar concurs públic per a la concessió de subvencions a les associacions de mares i pares d'alumnes per a l'organització del servei d'acollida matinal, abans de l'inici de les activitats escolars del matí, en els centres docents sufragats amb fons públics de Catalunya que imparteixin l'educació infantil i/o primària, durant el curs escolar 2004-2005.

Article 2

Aprovar les bases que regeixen aquesta convocatòria, les quals s'estableixen a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

Destinar a la concessió d'aquests ajuts un import total màxim de 900.000,00 euros, dels quals 200.000,00 es finançaran amb càrrec a l'aplicació EN04 D/481130700/3212 del pressupost vigent, i els 700.000,00 euros restants, amb càrrec a l'aplicació corresponent del pressupost per al 2005. Aquesta quantitat podrà ser modificada d'acord amb les disponibilitats pressupostàries per a l'any 2005.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesosa comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar potestativament recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant l'òrgan que va dictar l'acte, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, segons el que disposen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR