ORDRE ENS/269/2003, de 13 de juny, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions a les associacions de mares i pares d'alumnes per a l'organització del servei d'acollida d'infants, en els centres sufragats amb fons públics de Catalunya que imparteixen l'educació infantil (de 3 a 6 anys) i/o l'educació primària, durant...

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyOrdre

ORDRE ENS/269/2003, de 13 de juny, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions a les associacions de mares i pares d'alumnes per a l'organització del servei d'acollida d'infants, en els centres sufragats amb fons públics de Catalunya que imparteixen l'educació infantil (de 3 a 6 anys) i/o l'educació primària, durant el curs escolar 2003-2004.

L'acollida d'infants fora de l'horari escolar té per objecte facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral posant a disposició de les famílies uns espais, unes activitats i uns professionals responsables dels infants durant el temps previ a l'inici de l'activitat escolar.

L'acollida matinal es troba particularment estesa en centres amb alumnat d'educació infantil i d'educació primària, i sovint són les associacions de mares i pares d'alumnes qui l'organitzen.

El Departament d'Ensenyament vol afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar destinant ajuts per a la prestació del servei d'acollida de nens i nenes escolaritzats en centres docents d'educació infantil i d'educació primària sufragats amb fons públics.

Per tot això, de conformitat amb el que estableix el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, en ús de les facultats atribuïdes en l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i a proposta de la Direcció General de Centres Docents,

Ordeno:

Article 1

Convocar concurs públic per a la concessió de subvencions a les associacions de mares i pares d'alumnes per a l'organització del servei d'acollida d'infants, en els centres sufragats amb fons públics de Catalunya que imparteixin l'educació infantil (de 3 a 6 anys) i/o primària, durant el curs escolar 2003-2004.

Article 2

Aprovar les bases que regeixen aquesta convocatòria, les quals s'estableixen a l'annex 1 d'aquesta Ordre.

Article 3

Destinar a la concessió d'aquests ajuts un import total màxim de 900.000,00 euros, dels quals 300.000,00 es finançaran amb càrrec a l'aplicació 1304 D/481130700/3212 del pressupost vigent, i els 600.000,00 euros restants, amb càrrec a l'aplicació corresponent del pressupost de 2004.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, de conformitat amb el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR