DECRET 63/2008, de 25 de març, pel qual es modifica el Decret 464/2004, de 28 de desembre, pel qual es crea el premi Ramon Margalef d'Ecologia i Ciències Ambientals.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

DECRET

63/2008, de 25 de març, pel qual es modifica el Decret 464/2004, de 28 de desembre, pel qual es crea el premi Ramon Margalef d'Ecologia i Ciències Ambientals.

El Decret 464/2004, de 28 de desembre, va crear el Premi Ramon Margalef d'Ecologia i Ciències Ambientals, amb l'objectiu de retre homenatge a un dels màxims exponents mundials de la ciència ecològica moderna i, en consonància amb aquesta finalitat, reconèixer una trajectòria científica o un descobriment rellevant que hagi contribuït al progrés del pensament científic o al desenvolupament d'instruments teòrics per a la bona gestió dels recursos naturals, del territori o del mar.

Ara, davant la propera publicació de la convocatòria corresponent a la quarta edició del Premi, i, a proposta del Consell de Direcció del Premi, es constata la conveniència de canviar la denominació d'aquest Premi, tot suprimint la referència expressa que aquesta incorpora a les ciències ambientals, atesa l'existència d'altres premis que honoren la recerca o el coneixement ambiental, i la voluntat de posar de relleu i fer explícita la singularitat d'aquest Premi consagrat específicament a l'ecologia.

Per tot això, de conformitat amb la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta conjunta dels titulars dels departaments de la Presidència, d'Innovació, Universitats i Empresa i de Medi Ambient i Habitatge, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic
  1. El premi Ramon Margalef d'Ecologia i Ciències Ambientals, creat pel Decret 464/2004, de 28 de desembre, passa a denominar-se premi Ramon Margalef d'Ecologia.

    En conseqüència, les referències al premi Ramon Margalef d'Ecologia i Ciències Ambientals que es fan al títol i a l'article 1.1 del Decret esmentat s'han d'entendre fetes al premi Ramon Margalef d'Ecologia.

  2. Les referències a l'ecologia i a les ciències ambientals que es fan als articles 1.2, 2.1, 5.1, 6.2.i) i 8....

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR