DECRET 9/2008, de 21 de gener, pel qual s'assignen al Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural les funcions i els serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya en matèria d'agricultura: gestió, control i pagament de l'ajut comunitari a les organitzacions de productors de fruites i hortalisses d'àmbit superior a Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

9/2008, de 21 de gener, pel qual s'assignen al Departament d'Agricultura, AlimentaciÛ i AcciÛ Rural les funcions i els serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya en matËria d'agricultura: gestiÛ, control i pagament de l'ajut comunitari a les organitzacions de productors de fruites i hortalisses d'‡mbit superior a Catalunya.

MitjanÁant el Reial decret 1268/2007, de 24 de setembre, s'han ampliat les funcions i els serveis de l'AdministraciÛ de l'Estat a la Generalitat de Catalunya en matËria d'agricultura: gestiÛ, control i pagament de l'ajut comunitari a les organitzacions de productors de fruites i hortalisses d'‡mbit superior a Catalunya.

En conseq¸Ëncia, de conformitat amb l'article 9.1 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya,

Decreto:

Article 1

S'assignen al Departament d'Agricultura, AlimentaciÛ i AcciÛ Rural les funcions i els serveis que han estat traspassats per part de l'AdministraciÛ de l'Estat a la Generalitat de Catalunya, mitjanÁant el Reial decret 1268/2007, de 24 de setembre, sobre ampliaciÛ de funcions i serveis de l'AdministraciÛ de l'Estat a la Generalitat de Catalunya en matËria d'agricultura: gestiÛ, control i pagament de l'ajut comunitari a les organitzacions de productors de fruites i hortalisses d'‡mbit superior a Catalunya.

Article 2

El Departament d'Agricultura, AlimentaciÛ i AcciÛ Rural exerceix, respecte les funcions i els serveis ampliats, les facultats que li corresponen segons la normativa vigent.

Barcelona, 21 de gener de 2008

JosÈ Montilla i Aguilera

President de la Generalitat de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR