ORDRE EDC/226/2006, de 3 de maig, per la qual es creen diversos preus públics per a la matriculació en els ensenyaments de formació professional impartits en centres educatius del Departament d'Educació en la modalitat a distància.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDC/226/2006, de 3 de maig, per la qual es creen diversos preus públics per a la matriculació en els ensenyaments de formació professional impartits en centres educatius del Departament d'Educació en la modalitat a distància.

El Decret 332/1994, de 4 de novembre, estableix l'ordenació general dels ensenyaments de formació professional específica a Catalunya i en el seu article 15 preveu la possibilitat d'oferir aquest ensenyaments en la modalitat a distància.

Atès que cal crear els preus públics d'aquests ensenyaments impartits en centres de titularitat del Departament d'Educació en la modalitat a distància, d'acord amb els articles 22 i següents de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, i a proposta de la Direcció General de Formació Professional i Educació Permanent,

Ordeno:

Article 1

1.1 Es creen els preus públics per a la matriculació en els ensenyaments de formació professional, impartits en la modalitat a distància en centres docents del Departament d'Educació, següents:

  1. Matriculació i material didàctic en crèdits de 151 hores o més.

  2. Matriculació i material didàctic en crèdits de fins a hores 150.

  3. Matriculació d'alumnat repetidor en crèdits de 151 hores o més.

  4. Matriculació d'alumnat repetidor en crèdits de fins a 150 hores.

    1.2 Es fixen els preus públics, per al curs 2006-2007, en els imports següents:

  5. Matriculació i material didàctic en crèdits de 151 hores o més: 54,00 euros per cada crèdit.

  6. Matriculació i material didàctic en crèdits de fins a 150 hores: 30,00 euros per cada crèdit.

  7. Matriculació d'alumnat repetidor en crèdits de 151 hores o més: 27,00 euros per cada crèdit.

  8. Matriculació d'alumnat repetidor en crèdits de fins a 150 hores: 15,00 euros per cada crèdit.

Article 2

Els preus públics seran exigibles abans de la prestació del servei.

Article 3

A l'alumnat de famílies nombroses se li aplicaran les exempcions i bonificacions establertes en la legislació vigent relativa a la protecció d'aquestes famílies.

Resten exemptes de pagar el preu públic, amb la justificació documental prèvia de llur situació, les persones que posseeixin la declaració legal de minusvàlua en un grau igual o...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR