DECRET 257/2011, de 8 de febrer, de modificació de l'àmbit competencial del Decret 84/2011, de 4 de gener, d'estructuració del Departament d'Economia i Coneixement, i del Decret 43/2011, de 4 de gener, d'estructuració del Departament d'Interior.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

DECRET

257/2011, de 8 de febrer, de modificació de l'àmbit competencial del Decret 84/2011, de 4 de gener, d'estructuració del Departament d'Economia i Coneixement, i del Decret 43/2011, de 4 de gener, d'estructuració del Departament d'Interior.

Mitjançant el Decret 255/2011, de 7 de febrer, s'ha modificat el Decret 200/2010, de 27 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

L'esmentat Decret ha atribuït la competència en l'àmbit de joc i apostes, al Departament d'Economia i Coneixement i en l'àmbit d'espectacles públics i activitats recreatives al Departament d'Interior.

La reordenació d'aquest àmbit competencial obliga a modificar puntualment el Decret 84/2011, de 4 de gener, d'estructuració del Departament d'Economia i Coneixement, i el Decret 43/2011, de 4 de gener, d'estructuració del Departament d'Interior, amb l'objecte d'aconseguir la màxima eficàcia i eficiència en el desenvolupament de les funcions d'aquests Departaments, en matèria de joc i apostes, d'una banda, d'acord amb la Llei 15/1984, de 20 de març, del joc, que es relacionen amb la vessant econòmica, i d'altra banda, en matèria d'espectacles d'acord amb la Llei 11/2009, del 6 de juliol, de regulació administrativa dels espectacles públics i les activitats recreatives, en els que s'ha de garantir especialment la seguretat de les persones concurrents, participants i/o usuàries d'aquests. Al respecte, quant als concrets àmbits d'aplicació, el catàleg de jocs i apostes autoritzats a Catalunya, aprovat pel Decret 240/2004, de 30 de març, determina quins són aquests d'acord amb la Llei del joc esmentada i, d'altra part, l'annex I del Reglament d'espectacles públics i activitats recreatives, aprovat pel Decret 112/2010, de 31 d'agost, estableix el catàleg d'espectacles públics, activitats recreatives i dels establiments o espais oberts al públic on es duen a terme.

Així mateix, atès el caràcter comú en matèria de jocs i espectacles de les funcions que preveu l'article 42.1 del Decret 243/2007, de 6 de novembre, d'estructura del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, quant a l'anterior Direcció General del Joc i d'Espectacles, es considera necessari determinar l'àmbit funcional que correspondran al Departament d'Economia i Coneixement, mitjançant la Direcció General de Tributs i al Departament d'Interior, mitjançant...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR