ORDRE PRE/345/2006, de 21 de juny, per la qual s'aproven les bases per a la concessió d'ajuts en l'àmbit de l'educació física i l'esport, dins el marc dels plans de formació complementària d'alumnes i postgraduats/ades.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE PRE/345/2006, de 21 de juny, per la qual s'aproven les bases per a la concessió d'ajuts en l'àmbit de l'educació física i l'esport, dins el marc dels plans de formació complementària d'alumnes i postgraduats/ades.

Els plans de formació complementària de l'INEFC centren els seus objectius en potenciar la formació complementària d'alumnat universitari i postgraduats/ades en els diferents àmbits amb l'educació física i l'esport.

Ateses les competències que en matèria d'investigació preveu la Llei 11/1984 de 5 de març, de creació de l'organisme autònom Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya;

Atès el que disposa el Capítol IX del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya (DOGC núm. 3791A, de 31.12.2002) i els preceptes declarats bàsics de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions;

En ús de les atribucions que em confereix la normativa vigent,

Ordeno:

Article únic
  1. Aquesta Ordre té per objecte aprovar les bases reguladores per a la concessió d'ajuts en l'àmbit de l'educació física i l'esport, dins el marc dels plans de formació complementària per a alumnat de llicenciatura de segon cicle i postgraduats/ades, provinents dels centres de Barcelona i Lleida de l'INEFC, que figuren en l'annex 1 d'aquesta Ordre.

  2. Les bases generals, aplicables als ajuts regulats per aquesta Ordre, es preveuen en l'Annex 1, i l'Annex 2 preveu les bases específiques aplicables pels ajuts a la formació complementària en camps o àrees específiques relacionades amb l'educació física i l'esport.

Disposició final

Contra aquesta Ordre o les bases podeu interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà a la seva publicació, segons el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Disposició derogatòria

Queda derogada l'Ordre PRE/351/2004, de 28 de setembre, per la qual s'aproven les bases per a la concessió d'ajuts en l'àmbit de l'educació física i l'esport, dins el marc dels plans de formació complementària, formació en la recerca i formació en la docència d'alumnes i postgraduats.

Barcelona, 21 de juny de 2006

Joaquim Nadal i Farreras

Conseller de la Presidència

Annex 1

Bases generals

.1 Aquestes bases tenen per objecte regular els ajuts que concedeix l'INEFC, en el marc dels plans de formació complementària, a alumnat de llicenciatura de segon cicle i postgraduats/ades dels centres de Barcelona i Lleida de l'INEFC. Els ajuts previstos es regeixen per les bases generals contingudes en aquest annex i per les bases específiques que s'estableixen en el annex 2.

.2 Condicions de les persones sol·licitants

Per poder sol·licitar els ajuts previstos en aquesta convocatòria, les persones sol·licitants han de complir les condicions generals següents:

  1. Alumnat universitari de segon cicle.

    Estar matriculat/ada com alumne/a oficial d'un segon cicle de llicenciatura universitària.

  2. Postgraduats/ades.

    Estar en possessió del títol de diplomat/diplomada, llicenciat/llicenciada, enginyer/enginyera o arquitecte/arquitecta.

    No poden optar als ajuts els/les alumnes o postgraduats/ades que hagin estat beneficiaris/es d'un ajut de l'INEFC de la mateixa modalitat durant més de dos cursos acadèmics.

    .3 Sol·licituds i documentació a presentar

    Les sol·licituds es presentaran en el termini de 20 dies naturals a comptar des de l'endemà de la data de publicació de la convocatòria, i amb les condicions que estableixi la mateixa i hauran d'anar acompanyades de la documentació següent:

  3. Fotocòpia del DNI i del NIF de la persona sol·licitant de l'ajut.

  4. Quan s'actuï en nom d'altri, fotocòpia del DNI de la persona signant de la sol·licitud i documentació acreditativa de la representació amb què actua.

  5. Currículum acadèmic i currículum professional en l'àmbit objecte de la convocatòria, segons model normalitzat que es facilitarà amb l'imprès de sol·licitud, acompanyat dels documents acreditatius dels mèrits aportats, ordenats d'acord amb el barem de valoració que s'estableix en aquestes bases.

  6. Expedient acadèmic amb constància explícita de la mitjana ponderada o certificació acadèmica oficial amb especificació de les qualificacions.

  7. Especificació de l'ajut al qual es vol accedir, i justificació de l'interès per dur a terme la formació complementària.

  8. Documents acreditatius de la formació específica requerida, si és el cas.

    No caldrà aportar els documents indicats en les lletres a) i b) en cas que la persona sol·licitant ja els hagi presentat anteriorment a l'Administració de la Generalitat, sempre que no hagin transcorregut més de cinc anys des de la seva presentació i no hagin experimentat cap modificació. En aquest supòsit, cal indicar clarament la data i l'òrgan o dependència en què van ser presentats i el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR