ORDRE ECF/381/2003, de 15 de juliol, que regula els mecanismes per identificar en el Programa d'inversions públiques de la Generalitat les obres que, per encàrrec dels diferents departaments de l'Administració de la Generalitat, executa l'entitat Gestió d'Infraestructures, SA.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyOrdre

ORDRE ECF/381/2003, de 15 de juliol, que regula els mecanismes per identificar en el Programa d'inversions públiques de la Generalitat les obres que, per encàrrec dels diferents departaments de l'Administració de la Generalitat, executa l'entitat Gestió d'Infraestructures, SA.

El Decret 149/1998, de 23 de juny, de reestructuració del Comitè d'Inversions Públiques de la Generalitat, estableix, en l'article 6, que per poder fer el seguiment pressupostari del Programa d'inversions públiques s'ha d'assignar un codi identificatiu a cadascun dels projectes. Els sistemes comptables de la Generalitat i de les altres entitats o empreses incloses en el Programa han d'incorporar aquests codis.

Cada any, la Llei de pressupostos de la Generalitat reitera l'obligació d'identificar els projectes d'inversió mitjançant un codi; és en aquest sentit que la Llei 30/2002, de 30 de desembre, de pressupostos de la Generalitat per al 2003, preveu, en l'article 14, aquest mètode d'identificació.

L'annex d'inversions reals del pressupost es gestiona a través de l'aplicació del Programa d'inversions públiques de la Generalitat (PIP), la qual ha d'englobar obligatòriament la totalitat de les inversions que programa i executa el conjunt del sector públic de la Generalitat (s'hi inclouen les inversions de les societats anònimes). Aquest control es du a terme mitjançant l'anomenat codi PIP, que identifica els projectes d'inversió i que l'aplicació del PIP genera automàticament en el moment de donar d'alta un projecte d'inversió.

Considerant que, d'una banda, l'entitat Gestió d'Infraestructures, SA (GISA), empresa pública adscrita al Departament de Política Territorial i Obres Publiques, té per objecte executar obres per encàrrec dels diferents departaments de la Generalitat i que, d'altra banda, el volum de les inversions que canalitza és molt elevat tant quantitativament com qualitativa, es fa necessari disposar periòdicament en l'aplicació PIP de les dades corresponents a la programació i d'execució dels projectes que GISA ha dut a terme.

Per tot el que s'ha exposat,

Ordeno:

Article 1

Que els encàrrecs d'obres que els departaments fan a l'entitat Gestió d'Infraestructures, SA (GISA), estiguin identificats amb el codi PIP corresponent, amb l'objectiu de fer el seguiment de l'obra a través del Programa d'inversions públiques.

Article 2

Que, amb caràcter obligatori, els departaments informin...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR