DECRET 148/2005, de 12 de juliol, de cessament i de nomenament d'un membre del Consell d'Administració de l'Institut d'Investigació Aplicada de l'Automòbil, en representació de l'Administració de la Generalitat.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Treball i Industria
Rango de LeyDecret

DECRET

148/2005, de 12 de juliol, de cessament i de nomenament d'un membre del Consell d'Administració de l'Institut d'Investigació Aplicada de l'Automòbil, en representació de l'Administració de la Generalitat.

Atès el que estableix l'article 7.1 de la Llei 2/1990, de 8 de gener, de l'Institut d'Investigació Aplicada de l'Automòbil;

Vist el Decret 232/2004, de 16 de març, pel qual es determinen els representants de l'Administració de la Generalitat de Catalunya en el Consell d'Administració de l'Institut d'Investigació Aplicada de l'Automòbil.

Atès el Decret 141/2005, de 5 de juliol, de nomenament del senyor Jordi Carbonell i Sebarroja com a secretari d'Indústria i Energia del Departament de Treball i Indústria;

A proposta del conseller de Treball i Indústria, i d'acord amb el Govern,

Decreto

Article 1

La senyora Maria Teresa Costa Campí cessa com a membre del Consell d'Administració de l'Institut d'Investigació Aplicada de l'Automòbil i se li agraeixen els serveis prestats.

Article 2

Nomenar el senyor Jordi Carbonell i Sebarroja, secretari d'Indústria i Energia, com a membre del Consell d'Administració de l'Institut d'Investigació Aplicada de l'Automòbil, en representació de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i en qualitat de president.

Barcelona, 12 de juliol de 2005

Pasqual Maragall i Mira

President de la Generalitat de Catalunya

Josep M. Rañé i Blasco

Conseller de Treball i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR