DECRET 143/1983, de 21 d'abril, pel qual s'acorda l'emissió de deute públic per un import de dos mil milions de pessetes amb la finalitat de finançar crèdits per a la reestructuració del sector de cooperatives agràries de Catalunya. (Correcció d'errada en el DOGC núm. 329, p. 1130, de 18.5.1983).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

La Llei 5/1983, de 14 de març, en el seu article 1.1, autoritza el Consell Executiu de la Generalitat de Catalunya perquè, a proposta del Conseller d'Economia i Finances, emeti deute públic fins a una quantia de dos mil milions de pessetes i n'estableixi les característiques amb la finalitat de finançar crèdits per a les cooperatives agràries de primer i de segon grau, i per a les cooperatives de consumidors que tenen incidència en la compra de productes agraris, que manquen d'una estructura financera adequada i tenen viabilitat futura.

En ús de l'esmentada autorització, a proposta del Conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- En ús de l'autorització concedida al

Consell Executiu per l'article 1.1 de la Llei 5/1983, de 14 de març, i dins el límit assenyalat en l'esmentda disposició, s'acorda l'emissió de deute públic per un import de dos mil milions de pessetes, amb la finalitat de finançar crèdits per a la reestructuració del sector de cooperatives agràries de Catalunya.

Article segon

- L'emissió de deute públic que acorda el

present Decret tindrà les característiques i condicions generals següents: Tipus d'emissió: a la par. Nominal dels títols: 100.000 ptes. Interès: 12%. Venciment: 10 anys. Amortització: Anual.

Article tercer

- D'acord amb el que disposen els

articles 47 i 51 de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya i el núm. 5 de l'article 14 de la Llei Orgànica 8/1980, de 22 de setembre, de Finançament de les Comunitats Autònomes, l'emissió que s'acorda gaudirà dels mateixos beneficis, condicions i tractament fiscal que les de l'Estat.

Disposicions finals

Primera.

- Es faculta el Conseller d'Economia i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR