ORDRE AAR/549/2010, de 19 de novembre, per la qual es modifica l'Ordre AAR/390/2010, de 15 de juliol, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts de minimis a les llotges de contractació de productes agraris, i es convoquen els corresponents a l'any 2010.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAR/549/2010, de 19 de novembre, per la qual es modifica l'Ordre AAR/390/2010, de 15 de juliol, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts de minimis a les llotges de contractació de productes agraris, i es convoquen els corresponents a l'any 2010.

Mitjançant l'Ordre AAR/390/2010, de 15 de juliol, es van aprovar les bases reguladores dels ajuts a la modernització de la logística d'informació de les llotges de contractació de productes agraris a Catalunya, per tal de fomentar la transformació de l'estructura de funcionament dels serveis logístics integrals informàtics per a la gestió de comandes, seguiment i conciliació de les operacions de mercat produïdes a les llotges, així com a l'actualització i la millora de les aplicacions informàtiques que donen recolzament a la informació de les operacions efectuades i dels preus de cotització.

Donada la situació de crisi actual que dificulta el finançament i la realització de les inversions, i per tal d'afavorir la realització completa de les actuacions previstes per part de les llotges durant aquest any 2010, es creu convenient ampliar el termini previst inicialment per a l'execució i pagament de les inversions, així com també el de la seva justificació.

D'acord amb el que disposen els articles 49 i 54 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i amb l'establert al capítol IX del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, a proposta de la Direcció General d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l'apartat 1.2 de l'annex de l'Orde AAR/390/2010, de 15 de juliol, que queda redactat de la manera següent:

1.2 Només seran subvencionables les inversions executades i pagades fins el 30 de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR