ORDRE ARP/404/2003, de 26 de setembre, per la qual es modifiquen les bases reguladores i s'amplia el període de concessió dels ajuts per al foment de la modernització i la concentració de les cooperatives i altres entitats associatives agràries.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE ARP/404/2003, de 26 de setembre, per la qual es modifiquen les bases reguladores i s'amplia el període de concessió dels ajuts per al foment de la modernització i la concentració de les cooperatives i altres entitats associatives agràries.

Valorada la conveniència de fomentar i millorar els processos d'integració de les cooperatives catalanes mitjançant l'aplicació de noves estratègies empresarials i comercials, és convenient modificar l'apartat 8.3.2 de les bases reguladores dels ajuts per al foment de la modernització i la concentració de les cooperatives i altres entitats associatives agràries aprovades per l'Ordre ARP/129/2002, de 18 d'abril (DOGC núm. 3626, de 30.4.2002).

L'Ordre ARP/99/2003, de 4 de març (DOGC núm. 3947 de 14.8.2003), de convocatòria per a l'any 2003 dels ajuts per al foment de la modernització i la concentració de les cooperatives i altres entitats associatives agràries, fixa el període de concessió en cinc mesos comptat a partir de la data d'acabament del termini de presentació de la sol·licitud.

En conseqüència, valorat el volum de sol·licituds i la complexitat de l'anàlisi tecnicoeconòmic dels expedients presentats cal ampliar el període de concessió.

En ús de les competències que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l'apartat 8.3.2 de les bases reguladores de l'Ordre ARP/129/2002, de 18 d'abril, el qual queda redactat de la manera següent:

"8.3.2 Documentació específica:

"Contracte de treball, per als ajuts que s'estableixen a l'apartat 2.4.2.2 d'aquest annex. També s'acceptaran els contractes formalitzats en data posterior al termini de presentació de les sol·licituds de la convocatòria dels ajuts de l'any anterior.

Documents de cotització de la Seguretat Social TC-2 i declaració de l'impost de societats de l'últim exercici per a l'acreditació de les entitats com a petites i mitjanes empreses.

Article 2

S'amplia el període de concessió fins al 31 d'octubre de 2003 dels ajuts...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR