ORDRE ECO/120/2014, de 7 d'abril, per la qual es modifica la denominació dels estudis de grau en enginyeria d'edificació de la Universitat de Lleida i de la Universitat de Girona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

Mitjançant l’Ordre ECO/44/2011, de 14 de març, es van implantar els estudis universitaris oficials de grau en enginyeria d’edificació a la Universitat Politècnica de Catalunya, a la Universitat Pompeu Fabra, a la Universitat de Girona i a la Universitat de Lleida i es va reconèixer la implantació d’aquests estudis a la Universitat Ramon Llull.

La Universitat de Lleida i la Universitat de Girona han sol·licitat a la Secretaria d’Universitats i Recerca del Departament d’Economia i Coneixement la modificació de la denominació d’aquests estudis, per tal que adoptin la denominació de grau en arquitectura tècnica, amb efectes des de la seva impartició.

Per tot això, de conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Reial decret 1393/2007, de 29 de octubre, pel qual s’estableix l’ordenació dels ensenyaments universitaris oficials; el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, de creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments; amb la proposta dels consells de govern de la Universitat de Lleida i de la Universitat de Girona, i amb l’aprovació dels seus consells socials, i a proposta del director general d’Universitats,

Ordeno:

Article únic

Es modifica, amb efectes des de la seva impartició, la denominació dels graus en enginyeria...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR