DECRET 143/1989, de 30 de maig, de modificació dels articles 4.3 i 5.3 del Decret 152/1987, de 9 d'abril, pel qual es crea la Comissió de Protecció Civil de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

Pels articles 4 i 5 del Decret 152/1987, de 9 d'abril, es regula la composició del Ple i de la Comissió permanent de la Comissió de Protecció Civil de Catalunya.

L'exercici de les funcions que té encomanades la Comissió esmentada i la reestructuració produïda en els diferents departaments de la Generalitat aconsellen ampliar el nombre de vocals que té l'administració autonòmica en aquesta Comissió.

Per aquest motiu, a proposta del Conseller de Governació i amb la deliberació prèvia del Consell Executiu,

Decreto:

Article únic

Es modifiquen els articles 4.3 i 5.3 del Decret 152/1987, de 9 d'abril, que queden redactats de la manera següent: "4.3 Set representants de la Generalitat de Catalunya, amb categoria mínima de director general, que seran nomenats pel Conseller de Governació a proposta del conseller corresponent". "5.3 Tres representants de la Generalitat de Catalunya".

Barcelona, 30 de maig de 1989

Jordi Pujol President de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR