DECRET 97/2008, de 29 d'abril, de modificació del Decret 72/1995, de 7 de març, pel qual es creen els Premis Nacionals de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Fecha de Entrada en Vigor 2 de Mayo de 2008
SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura i Mitjans de Comunicacio
Rango de LeyDecret

DECRET

97/2008, de 29 d'abril, de modificaciÛ del Decret 72/1995, de 7 de marÁ, pel qual es creen els Premis Nacionals de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El Decret 72/1995, de 7 de marÁ, va crear els Premis Nacionals de Cultura. El Decret esmentat ha estat modificat en diverses ocasions per tal d'adaptar les modalitats dels premis a la diversitat de manifestacions de la realitat cultural de Catalunya.

Ara es considera adient crear un premi per guardonar les persones, les entitats o les institucions que hagin realitzat una aportaciÛ rellevant en el camp del cÚmic.

Per tot l'exposat, a proposta del conseller de Cultura i Mitjans de ComunicaciÛ i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article ˙nic

S'afegeix una darrera modalitat a la relaciÛ de Premis Nacionals de Cultura establerta a l'article 1.1 del Decret 72/1995, de 7 de marÁ, pel qual es creen els Premis Nacionals de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb la redacciÛ seg¸ent:

.Premi Nacional de CÚmic: a la persona, entitat o instituciÛ que hagi realitzat l'aportaciÛ mÈs rellevant en el camp del cÚmic i en els llenguatges que s'hi relacionen..

DisposiciÛ final

Aquest Decret entrar‡ en vigor l'endem‡ de la seva publicaciÛ al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 29 d'abril de 2008

JosÈ Montilla i Aguilera

President de la Generalitat de Catalunya

Joan Manuel Tresserras i Gaju

Conseller de Cultura i Mitjans de ComunicaciÛ

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR