DECRET 218/1999, de 27 de juliol, de modificació del Decret 125/1999, de 4 de maig, d'aprovació dels Estatuts de l'Agència Catalana de l'Aigua.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

218/1999, de 27 de juliol, de modificació del Decret 125/1999, de 4 de maig, d’aprovació dels Estatuts de l’Agència Catalana de l’Aigua.

Mitjançant el Decret 125/1999, de 4 de maig es van aprovar els Estatuts de l’Agència Catalana de l’Aigua i es va determinar la composició del seu Consell d’Administració.

L’Entitat Metropolitana dels Serveis Hidràulics i del Tractament de Residus exerceix, entre altres, d’acord amb la Llei 7/1987, de 4 d’abril, les funcions relatives a la prestació dels serveis en relació amb la captació, el tractament i la distribució d’aigua potable, i pel que fa al tractament i l’evacuació de les aigües residuals, funcions aquestes que també palesen la seva condició d’usuària per títol de l’aigua.

La Llei 6/1999, de 12 de juliol, d’ordenació, gestió i tributació de l’aigua, en la seva disposició addicional desena reconeix a l’Entitat Metropolitana la importància de les seves funcions, i li atribueix la condició d’entitat local de l’aigua bàsica en l’àmbit del subministrament d’aigua en baixa i de sanejament.

Es fa palesa, per tant, la conveniència que l’Entitat Metropolitana dels Serveis Hidràulics i del Tractament de Residus estigui representada en el Consell d’Administració de l’Agència Catalana de l’Aigua, la qual cosa fa necessària la modificació dels seus Estatuts per tal d’atribuir-li un vocal representant.

Per tant, a proposta dels consellers de Medi Ambient i de Política Territorial i Obres Públiques i amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article únic

S’afegeix un punt f) a l’apartat 1 de l’article 14 del Decret 125/1999, de 4 de maig, d’aprovació dels Estatuts de l’Agència Catalana de l’Aigua, amb la redacció següent:

"f) Un vocal representant de l’Entitat Metropolitana dels Serveis Hidràulics i del Tractament de Residus".

Disposició final

El present Decret entra en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 27 de juliol de 1999

Jordi Pujol

President de la Generalitat de Catalunya

Joan-Ignasi Puigdollers i Noblom

Conseller de Medi Ambient

Pere Macias i Arau

Conseller de Política Territorial i Obres Públiques

(99.193.064)

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR