DECRET 343/2003, de 29 de desembre, de modificació de la denominació del Departament de Governació i Administració Pública.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

DECRET 343/2003, de 29 de desembre, de modificació de la denominació del Departament de Governació i Administració Pública.

L'article 9.1 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, en la redacció que dóna a aquest precepte la Llei 1/2000, de 30 de març, faculta el President de la Generalitat perquè, mitjançant una norma amb rang de decret, pugui modificar la denominació dels departaments en què s'estructura l'Administració de la Generalitat.

Per tant, de conformitat amb l'habilitació legal esmentada,

Decreto:

Article únic

Canvi de denominació de departament

El Departament de Governació i Administració Pública passa a denominar-se Departament de Governació i Administracions Públiques.

Disposició addicional

Totes les referències que la normativa vigent faci al departament de Governació i Administració Pública s'han d'entendre fetes a la nova denominació que estableix aquest Decret.

Disposició final

Aquest Decret entra en vigor el mateix dia de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 29 de desembre de 2003

Pasqual Maragall i Mira

President de la Generalitat de Catalunya

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR