DECRET 293/2006, de 18 de juliol, de modificació del Decret 128/2005, de 21 de juny, pel qual s'aprova el Reglament del Consell Tècnic.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

293/2006, de 18 de juliol, de modificació del Decret 128/2005, de 21 de juny, pel qual s'aprova el Reglament del Consell Tècnic.

De conformitat amb l'article 2.1 del Reglament del Consell Tècnic, aprovat pel Decret 128/2005, de 21 de juny, la presidència d'aquest òrgan col·legiat correspon al conseller o consellera primer.

L'existència del càrrec de conseller o consellera primer, de conformitat amb el que preveu l'article 1 de la Llei 1/2005, de 31 de març, del conseller o consellera primer del Govern de la Generalitat, no és preceptiva sinó que la seva designació és una potestat del president o presidenta de la Generalitat.

Davant la manca de regulació legal respecte de la persona que ha de presidir el Consell Tècnic, atès que el Reglament vigent atribueix la presidència d'aquest òrgan al conseller o consellera primer, però no preveu el supòsit que cap membre del Govern sigui designat per a aquest càrrec, cal modificar el Reglament del Consell Tècnic en el sentit de regular la situació esmentada.

Alhora, en haver desaparegut la Secretaria General del Conseller Primer i la Secretaria de Coordinació Interdepartamental, en virtut del Decret 177/2006, de 23 de maig, de reestructuració parcial del Departament de la Presidència, també cal eliminar la referència a aquests òrgans de la composició del Consell Tècnic, i precisar la persona que assumeix les funcions de secretaria d'aquest òrgan col·legiat.

Per tot això, d'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, a proposta del conseller de la Presidència i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica l'apartat 1 de l'article 2 del Reglament del Consell Tècnic, aprovat pel Decret 128/2005, de 21 de juny, que queda redactat amb el contingut següent:

"2.1 El Consell Tècnic està presidit pel conseller o consellera primer si algun membre del Govern exerceix...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR