DECRET 245/2002, de 8 d'octubre, de modificació del Decret 369/2000, de 21 de novembre, de l'Observatori de la Infància i l'Adolescència.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Benestar Social
Rango de LeyDecret

DECRET 245/2002, de 8 d'octubre, de modificaciÛ del Decret 369/2000, de 21 de novembre, de l'Observatori de la Inf‡ncia i l'AdolescËncia.

MitjanÁant el Decret 369/2000, de 21 de novembre, es va crear l'Observatori de la Inf‡ncia i l'AdolescËncia, com a Úrgan col-legiat de participaciÛ amb la missiÛ d'assessorar el Govern de la Generalitat en l'‡mbit de la inf‡ncia i l'adolescËncia.

L'experiËncia adquirida per aquest Úrgan en les funcions encomanades fa convenient que es modifiqui la seva composiciÛ i s'incrementi el seu nombre, tant pel que fa als representants de l'AdministraciÛ de la Generalitat, com al de les institucions dedicades a la inf‡ncia i l'adolescËncia, per tal d'adequar-la a la situaciÛ actual.

Per tot aixÚ, de conformitat amb el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, a proposta de la consellera de Benestar Social, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article ˙nic

Es modifica l'article 4 del Decret 369/2000, de 21 de novembre, que queda redactat de la manera seg¸ent:

"Article 4

"ComposiciÛ

"4.1††L'Observatori de la Inf‡ncia i l'AdolescËncia ser‡ presidit per la persona titular del Departament de Benestar Social, funciÛ en quË podr‡ substituir-la la persona titular de la Secretaria de la FamÌlia que n'exercir‡ la vicepresidËncia i tindr‡ cura de l'execuciÛ dels acords.

"4.2††A mÈs, formaran part de l'Observatori:

"Una persona en representaciÛ de cadascun dels departaments de GovernaciÛ i Relacions Institucionals, Ensenyament, Cultura, Sanitat i Seguretat Social, Treball, JustÌcia, Benestar Social, Medi Ambient i Interior, designats per la persona titular del departament corresponent.

"Una persona en representaciÛ de la Secretaria General de Joventut, una en representaciÛ de l'Institut Catal‡ de la Dona i una en representaciÛ del Consell de l'Audiovisual de Catalunya i una altra de l'Institut Catal‡ d'AssistËncia i Serveis Socials, designades per la persona titular de l'Úrgan respectiu.

"Dues persones en representaciÛ de les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR