DECRET 34/1991, de 4 de febrer, de modificació del Decret 214/1986, de 26 de juny, sobre reestructuració de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

Mitjançant el Decret 214/1986, de 26 de juny, es va procedir a la reestructuració de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa com a òrgan consultiu de l'Administració de la Generalitat, de les seves entitats autònomes i de les entitats gestores de la Seguretat Social en matèria de contractació.

Atesa la necessitat de garantir la màxima coordinació de criteris en aquest àmbit, és procedent modificar la composició interna de la Junta per tal de donar entrada a aquells departaments de la Generalitat que fins ara no hi tenien una representació permanent.

D'altra banda, convé adequar el règim de convocatòria, constitució, celebració de sessions i adopció d'acords de la Junta al que preveu, amb caràcter general, la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat per als òrgans col·legiats.

Per tant, a proposta del conseller d'Economia i Finances, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 4 del Decret 214/1986, de 26 de juny, sobre reestructuració de la Junta Consultiva de contractació Administrativa, que queda redactat de la manera següent: "La Junta és integrada pels membres següents: "

- 1 El president, que serà el secretari general del Departament d'Economia i Finances. "

- 2 El vice-president, que serà el secretari general del Departament de Política Territorial i Obres Públiques. "

- 3 L'interventor general de la Generalitat, o l'interventor en qui delegui. "

- 4 Cinc vocals nomenats pel conseller d'Economia i Finances, que seran els següents: "Un advocat del Gabinet Jurídic Central, a proposta del director del Gabinet esmentat. "Dos tècnics superiors, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques. "Dos tècnics superiors del Departament d'Economia i Finances. "

- 5 Un vocal en representació de cadascun dels departaments de Presidència, Governació, Ensenyament, Cultura, Sanitat i Seguretat Social, Agricultura, Ramaderia i Pesca, Treball, Justícia, Indústria i Energia, Comerç, Consum i Turisme i Benestar Social, nomenats pel conseller d'Economia i Finances a proposta del conseller respectiu. "

- 6 Un vocal, nomenat pel conseller...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR