DECRET 320/2004, de 6 de juliol, de modificació del Decret 77/2003, de 18 de març, pel qual es regulen les distincions en matèria de justícia a Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia
Rango de LeyDecret

DECRET 320/2004, de 6 de juliol, de modificació del Decret 77/2003, de 18 de març, pel qual es regulen les distincions en matèria de justícia a Catalunya.

El Decret 77/2003, de 18 de març, regula les distincions en matèria de justícia a Catalunya, per tal de fomentar actuacions que contribueixin a aconseguir una justícia a Catalunya eficaç, àgil i eficient, capaç d'adaptar-se a les innovacions i a les necessitats de l'entorn social que l'envolten i un bon dret propi.

Les distincions regulades en l'esmentat Decret pretenen ser un estímul per als diferents col·lectius relacionats amb el món del dret i de la justícia a Catalunya, amb la finalitat de reconèixer la introducció d'elements de qualitat i innovació en l'exercici de la responsabilitat que tenen encomanada en els seus respectius àmbits d'actuació.

Es preveuen tres categories de distincions: el Premi a la Justícia de Catalunya, la Medalla d'honor de la Generalitat per serveis excepcionals a la justícia i les mencions honorífiques, la concessió de les quals l'ha de promoure el Departament de Justícia, a iniciativa pròpia o mitjançant proposta raonada.

El Decret 77/2003, de 18 de març, preveu que les distincions es promouran amb periodicitat anual.

Ara bé, atesa la diferent finalitat de cadascuna de les categories de les distincions, i per tal d'assolir un millor compliment d'allò que es preveu aconseguir amb el seu atorgament, és necessari dotar aquest atorgament d'un règim més flexible, desvinculant-lo del caràcter anual pel que fa a la concessió de la totalitat de les distincions.

Per tot això, a proposta del conseller de Justícia i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR