ANUNCI relatiu a la modificació de la relació de llocs de treball de la Sindicatura de Comptes de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyAnunci

ANUNCI

relatiu a la modificació de la relació de llocs de treball de la Sindicatura de Comptes de Catalunya.

MESA DEL PARLAMENT

A proposta del Ple de la Sindicatura de Comptes, la Mesa del Parlament, d'acord amb l'article 29.3.j del Reglament, aprova:

  1. La Norma de creació dels cossos de la Sindicatura de Comptes de Catalunya (annex 1).

  2. La descripció de les funcions dels llocs de treball de la relació de llocs de treball (RLT) de l'estructura bàsica de la Sindicatura de Comptes de Catalunya (annex 2).

  3. La relació de llocs de treball (RLT) de la Sindicatura de Comptes de Catalunya (annex 3).

Així mateix, la Mesa del Parlament acorda de deixar sense efecte la relació de llocs de treball (RLT) de la Sindicatura de Comptes de Catalunya aprovada per acord de la Comissió de Govern Interior del Parlament de Catalunya del 29 de febrer de 2000 (BOPC núm. 29, del 13 de març de 2000) i totes les modificacions i ampliacions posteriors.

Secretària general: Palau del Parlament, 2 d'octubre de 2007

Lletrat major:

Ernest Benach i Pascual

President del Parlament

Lídia Santos i Arnau

Secretària primera

Annex I

Proposta d'acord de la Norma de creació dels cossos de la Sindicatura de Comptes de Catalunya

Atès el que disposa l'article 27 de la Llei de la Sindicatura de Comptes de Catalunya, en virtut del qual el personal al servei de la Sindicatura de Comptes és integrat per funcionaris amb la titulació adequada i és subjecte als Estatuts del règim i el govern interiors del Parlament de Catalunya, sens perjudici de les normes especials que calgui aplicar-li.

Atès el que disposa l'article 37 dels Estatuts del règim i el govern interiors del Parlament de Catalunya, en virtut del qual els funcionaris s'agrupen per cossos segons el caràcter homogeni de les funcions que han de complir, i tenint en compte l'estructura funcional i organitzativa del personal de la Sindicatura de Comptes.

Atès el que disposa l'article 3.2.a de la Norma especial reguladora de l'estatut del personal al servei de la Sindicatura de Comptes, en virtut del qual correspon al Ple de la Sindicatura de Comptes proposar al Parlament de Catalunya la regulació de l'estatut jurídic del personal de la Sindicatura mitjançant l'adaptació dels Estatuts del règim i el govern interiors a les particularitats derivades de l'estructura d'aquella.

En ús de les facultats que em són conferides, proposo al Ple l'adopció de l'acord de proposta de creació dels cossos de la Sindicatura de Comptes de Catalunya següent:

PRIMER. Es proposa la creació del Cos d'Auditors de la Sindicatura de Comptes de Catalunya, corresponent al grup A. Per a ingressar en el Cos d'Auditors és requisit imprescindible tenir del títol de doctorat, de llicenciatura, d'enginyeria, d'arquitectura o equivalent i estar inclòs en algun dels supòsits següents:

  1. Estar inscrit en el Registre Oficial d'Auditors de Comptes.

  2. Acreditar tres anys de pràctica en auditoria pública o privada.

  3. Ésser funcionari o funcionària del Cos Superior d'Interventors i Auditors de l'Estat.

  4. Ésser funcionari o funcionària de l'Administració local amb habilitació de caràcter nacional, subescala Intervenció-Tresoreria, amb títol universitari superior.

  5. Ésser interventor o interventora de la Seguretat Social, amb títol universitari superior.

  6. Ésser interventor o interventora de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, amb títol universitari superior.

    L'accés al Cos d'Auditors es fa per concurs oposició lliure. El temari de l'oposició és el que figura annex a aquesta norma. Corresponen al Cos d'Auditors de la Sindicatura de Comptes de Catalunya les funcions següents: planificar i realitzar les tasques de fiscalització relatives al sector públic que se li encomanin; realitzar estudis i dictàmens en totes les matèries relacionades amb les àrees susceptibles d'ésser fiscalitzades; elaborar els informes corresponents a les fiscalitzacions assignades. Resten integrats al Cos d'Auditors els funcionaris que en la data de publicació d'aquesta norma en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya siguin funcionaris del grup A, de l'especialitat d'auditor o auditora de la Sindicatura de Comptes de Catalunya.

    SEGON. Es proposa la creació del Cos de Lletrats de la Sindicatura de Comptes de Catalunya, corresponent al grup A. Per a ingressar en el Cos de Lletrats és requisit imprescindible tenir del títol de doctorat o de llicenciatura en dret. L'accés al Cos de Lletrats es fa per concurs oposició lliure. El temari de l'oposició és el que figura annex a aquesta norma. Corresponen al Cos de Lletrats de la Sindicatura de Comptes de Catalunya les funcions següents: instruir actuacions prèvies a l'exigència de responsabilitat comptable; prestar suport jurídic als òrgans de la Sindicatura de Comptes; prestar suport jurídic als departaments de la Sindicatura de Comptes en la tasca de fiscalització; efectuar les fiscalitzacions i les parts de fiscalitzacions que s'encomanin als Serveis Jurídics; elaborar informes jurídics. Resten integrats al Cos de Lletrats els funcionaris que en la data de publicació d'aquesta norma en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya siguin funcionaris del grup A, de l'especialitat de lletrats de la Sindicatura de Comptes de Catalunya.

    TERCER. Es proposa la creació del Cos de Tècnics Superiors de la Sindicatura de Comptes de Catalunya, corresponent al grup A. Per a ingressar en el Cos de Tècnics Superiors és requisit imprescindible tenir del títol de doctorat, de llicenciatura, d'enginyeria, d'arquitectura o equivalent. L'accés al Cos de Tècnics Superiors es fa per concurs oposició lliure. El temari de l'oposició és el que figura annex a aquesta norma. Correspon al Cos de Tècnics Superiors de la Sindicatura de Comptes de Catalunya exercir les funcions relatives a activitats de nivell superior corresponents a tasques administratives de gestió, d'inspecció, d'execució, de control o similars. Resten integrats al Cos de Tècnics Superiors els funcionaris que en la data de publicació d'aquesta norma en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya siguin funcionaris del grup A, de l'especialitat de tècnic o tècnica superior de la Sindicatura de Comptes de Catalunya.

    QUART. Es proposa la creació del Cos d'Informàtics de la Sindicatura de Comptes de Catalunya, corresponent al grup A. Per a ingressar en el Cos d'Informàtics és requisit imprescindible tenir el títol d'enginyer o llicenciat en informàtica o en telecomunicacions. L'accés al Cos d'Informàtics es fa per concurs oposició lliure. El temari de l'oposició és el que figura annex a aquesta norma. Corresponen al Cos d'Informàtics de la Sindicatura de Comptes de Catalunya les funcions següents: administrar els sistemes d'informació de la Sindicatura de Comptes; mantenir el maquinari, el programari i les comunicacions de la Sindicatura de Comptes; dissenyar les aplicacions necessàries per a la Sindicatura de Comptes; col·laborar en les tasques pròpies dels departaments de la Sindicatura de Comptes en matèria informàtica. Resten integrats al Cos d'Informàtics els funcionaris que en la data de publicació d'aquesta norma en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya siguin funcionaris del grup A, de l'especialitat informàtic o informàtica de la Sindicatura de Comptes de Catalunya.

    CINQUÈ.- Es proposa la creació del Cos de Documentalistes de la Sindicatura de Comptes de Catalunya, corresponent al grup A. Per a ingressar en el Cos de Documentalistes és requisit imprescindible tenir la llicenciatura en documentació, o qualsevol altra llicenciatura i alhora la diplomatura en biblioteconomia i documentació. L'accés al Cos de Documentalistes es fa per concurs oposició lliure. El temari de l'oposició és el que figura annex a aquesta norma. Corresponen al Cos de Documentalistes de la Sindicatura de Comptes de Catalunya les funcions següents: fer recerques documentals sobre les matèries que són competència de la Sindicatura de Comptes de Catalunya; preparar dossiers; portar a terme el tractament i el manteniment dels fons documentals de la biblioteca de la Sindicatura de Comptes de Catalunya; organitzar, gestionar, avaluar i conservar documents públics produïts o rebuts i que constitueixen l'Arxiu de la Sindicatura de Comptes de Catalunya. Resten integrats al Cos de Documentalistes els funcionaris que en la data de publicació d'aquesta norma en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya siguin funcionaris del grup A, de l'especialitat documentalista de la Sindicatura de Comptes de Catalunya.

    SISÈ. Es proposa la creació del Cos Tècnic d'Ajudants d'Auditoria de la Sindicatura de Comptes de Catalunya, corresponent al grup B. Per a ingressar en el Cos Tècnic d'Ajudants d'Auditoria és requisit imprescindible tenir el títol de diplomat universitari de primer cicle o un títol equivalent i estar inclòs en algun dels supòsits següents:

  7. Acreditar dos anys de pràctica en auditoria pública o privada.

  8. Ésser secretari interventor de l'Administració local.

    L'accés al Cos Tècnic d'Ajudants d'Auditoria es fa per concurs oposició lliure. El temari de l'oposició és el que figura annex a aquesta norma. Corresponen al Cos Tècnic d'Ajudants d'Auditoria les funcions següents: realitzar funcions de caràcter tècnic, i de col·laboració amb les de nivell superior; dur a terme l'aplicació de la normativa, les propostes de resolució d'expedients normalitzats i els estudis i informes que no corresponguin a tasques de nivell superior, per a realitzar sota la supervisió i guia de l'auditor o auditora o del supervisor o supervisora els treballs tècnics que se li assignin en les tasques de fiscalització. Resten integrats al Cos Tècnic d'Ajudants d'Auditoria els funcionaris que en la data de publicació d'aquesta norma en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya siguin funcionaris del grup B, de l'especialitat ajudant d'auditor o auditora de la Sindicatura de Comptes de Catalunya i el funcionari del grup B, de l'especialitat tècnic o tècnica de grau mitjà, que ocupa una...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR