ACORD CPT/145/2006, de 10 d'octubre, sobre la declaració d'ocupació urgent dels béns i els drets afectats per les obres del Modificat núm. 1 del Projecte constructiu de l'Artèria Planta del Ter - Estació de la Trinitat. Tram 2: la Roca del Vallès - Montornès del Vallès.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyAcord

ACORD

CPT/145/2006, de 10 d'octubre, sobre la declaració d'ocupació urgent dels béns i els drets afectats per les obres del Modificat núm. 1 del Projecte constructiu de l'Artèria Planta del Ter - Estació de la Trinitat. Tram 2: la Roca del Vallès - Montornès del Vallès.

Per Resolució de data 14 de juny de 2006 es va aprovar definitivament el Modificat núm. 1 del Projecte constructiu de l'Artèria Planta del Ter - Estació de la Trinitat. Tram 2: la Roca del Vallès - Montornès del Vallès.

Aquesta aprovació comporta, de conformitat amb el que estableix la legislació vigent, la declaració d'utilitat pública de les obres i la necessitat d'ocupació dels béns i drets afectats en l'execució d'aquestes als efectes d'expropiació forçosa i imposició de servituds.

Cal manifestar que, des del punt de vista de procediment i a fi i efecte de corregir les possibles errades en la llista de béns i drets afectats en aquest Projecte, mitjançant el tràmit d'informació pública aquella llista s'ha posat a disposició dels afectats per l'expropiació de què es tracta i ha sortit publicada en el DOGC núm. 4598, de 22.3.2006, complint-se, per tant, el que estableix l'article 56 del Reglament d'expropiació forçosa.

En la mateixa Resolució d'aprovació definitiva es preveu la sol·licitud a la Comissió de Govern Política Territorial de la Generalitat de Catalunya de la declaració d'urgent ocupació dels béns i drets afectats. L'excepcional procediment previst a l'article 52 de la Llei d'expropiació forçosa està justificat per les circumstàncies següents:

  1. Actualment, el subministrament d'aigua potable de més de quatre milions de persones pertanyents a la ciutat de Barcelona i a les comarques circumdants, depèn en la seva major part de l'aigua que, procedent dels embassaments de la conca del riu Ter, es potabilitza en la Planta de Tractament d'aigua situada en els termes municipals de la Roca del Vallès, Cardedeu i Llinars del Vallès i es canalitza mitjançant un aqüeducte de 3.000 mm de diàmetre fins a l'Estació Distribuïdora de la Trinitat, a Barcelona, des d'on es reparteix per la ciutat de Barcelona mitjançant les diverses artèries urbanes. Des d'aquest aqüeducte de 3.000 mm de diàmetre surten, abans d'arribar a l'Estació Distribuïdora de la Trinitat, diferents derivacions cap a diverses poblacions com són les de l'àrea de la comarca del Maresme (Tiana, Montgat, Alella, el Masnou, Premià de Mar, Premià de Dalt, Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Cabrera de Mar), del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR