ACORD GOV/150/2013, de 29 d'octubre, pel qual es modifiquen els apartats 2 i 3 de l'Acord GOV/215/2010, de 16 de novembre, pel qual s'aprova el Pla integral d'atenció a les persones amb trastorn mental i addiccions.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyAcord

L’Acord del Govern de 16 de novembre de 2010 d’aprovació del Pla integral d’atenció a les persones amb trastorn mental i addiccions encomana, en el punt 2, “la coordinació de l'execució de les actuacions incloses al Pla integral d'atenció a les persones amb trastorn mental i addiccions a la Direcció General de Planificació i Avaluació del Departament de Salut, mitjançant el director o la directora del Pla director de salut mental i addiccions.”

En el punt 3 del mateix acord s’esmenta que “amb la finalitat de donar suport i aportar una perspectiva transversal als òrgans regulats en el Decret 30/2006, de 28 de febrer, pel qual es crea el Pla director de salut mental i addiccions i el seu Consell Assessor, en les funcions d'impulsar, avaluar i fer el seguiment de l'execució i implantació del Pla integral d'atenció a les persones amb trastorn mental i addiccions, es crea una Comissió Interdepartamental” i se’n descriu la composició.

El Govern considera que l’abordatge de la salut mental s’ha de fer de manera integral i coordinada amb tots els àmbits que s’hi relacionen, no només des de l’àmbit de la salut, sinó també des de l’àmbit social, laboral i educatiu, entre d’altres.

Per aquest motiu, responent a una petició directa del sector de la salut mental i a un compromís del president de la Generalitat de vetllar des del Departament de la Presidència pel seguiment de l’aplicació del Pla Integral d'atenció a les persones amb trastorn mental i addiccions, el Govern considera necessari modificar la composició i funcionament de la Comissió Interdepartamental de seguiment del Pla Integral d'atenció a les persones amb trastorn mental i addiccions.

Atès el que disposa la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

Per tot això, a proposta dels consellers de la Presidència i de Salut, el Govern

Acorda:

  1. Modificar el redactat dels apartats 2 i 3 de l’Acord GOV/215/2010, de 16 de novembre, pel qual s'aprova el Pla integral d'atenció a les persones amb trastorn mental i addiccions que quedarien de la manera següent:

    “ -2. Encomanar la coordinació de l’execució de les actuacions incloses al Pla Integral d’atenció a les persones amb trastorn mental i addiccions a la Secretaria del Govern del Departament de la Presidència, mitjançant el secretari del Govern.

    -3. Amb la finalitat de donar suport i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR